Bomba a Zarzuela: Elionor, enganxada a ‘La isla de las tentaciones’

La isla de las tentaciones‘ és el gran descobriment d’aquesta temporada televisiva. Telecinco encara no es creu l’èxit aclaparador que està aconseguint gràcies a les infidelitats dels concursants, unes banyes en directe que han enganxat els teleespectadors en massa. Estan fent uns números històrics, fins i tot durant les emissions que fan a Cuatro. Gràcies a aquest controvertit reality han revifat el share de la segona cadena del grup, un camí a seguir a partir d’ara.

Fani, concursant de 'La isla de las tentaciones'

Fani, concursant de ‘La isla de las tentaciones’ / Cuatro

És increïble la quantitat de gent que segueix els problemes de parella dels participants. Ara bé, entre els teleespectadors destaca un membre de la família reial: la princesa Elionor està enganxada a les aventures de Fani, Susana i companyia.

Mai no hauríem dit que la primogènita dels reis Felip i Letícia veuria aquest tipus de programes de Telecinco, però així ho assegura ‘Lecturas‘ en exclusiva. L’hereva de la Corona sintonitza el programa des de La Zarzuela, una bomba que evidencia que les restriccions que li imposa Letícia no passen pel que veu per televisió. Sorprèn, igualment, que permetin que la nena vegi un programa en el qual el principal objectiu és lligar i ser infidel…

Elionor arriba a la inauguració de la legislatura al Congrés   Europa Press

Elionor arriba a la inauguració de la legislatura al Congrés / Europa Press

Expliquen que Elionor està pendent de cada detall i que així ho demostraria en comentar cada programa amb els seus companys de classe. De ben segur que ara molts intenten saber a quins altres programes està enganxada.

Nou comentari