El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alerta a l’escola de l’Elionor: un alumne, contagiat de coronavirus
  • CA

De moment, Madrid és la ciutat espanyola que acumula més infectats de coronavirus. Una situació complicada que està afectant residències de gent gran, però també escoles. L’últim cas? A la prestigiosa escola de la princesa Elionor i la seva germana Sofia. Les filles dels reis Felip Letícia han conegut que un alumne de batxillerat del seu col·legi ha donat positiu en el virus.

El jove no presentava símptomes, però s’hauria assabentat en fer-se unes anàlisis preoperatoris per una lesió esportiva. S’hauria contagiat després que un familiar viatgés a Itàlia, però es tracta d’un cas lleu que no ha requerit hospitalització.

Els pares de l’escola han estat informats de la situació, d’igual manera que la Casa Reial. Un portaveu de La Zarzuela ha confirmat la informació i ha volgut destacar que l’escola manté la normalitat de l’activitat escolar, amb les mesures de prevenció conegudes. 

Elionor i Sofia comencen l’escola /  Europa Press

Han deixat clar que els Reis no s’han alarmat i que han optat per portar les nenes a l’escola com si res: “Els Reis faran amb les filles com els altres pares, portar-les a l’escola dilluns amb normalitat“.

La conselleria d’Educació ha demanat als pares que no deixin de portar els nens a l’escola, però això no impedeix que hagi saltat el senyal d’alerta dins de la Casa Reial per no voler que l’hereva s’infecti. Caldrà esperar a dilluns per veure si és veritat que van les nenes a classe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa