El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
225.000 € al mes en seguretat, la despesa més polèmica de Harry i Meghan
  • CA

El príncep Harry i Meghan Markle segueixen protagonitzant polèmiques. Des que van renunciar a la seva posició dins de la casa reial britànica, que els focus els apunten de manera amenaçant. La premsa anglesa els hi té jurada, especialment després de la denúncia de l’actriu als diaris més sensacionalistes. S’han mudat a Los Angeles, però això no impedeix que continuïn darrere seu.

Des del seu trasllat als Estats Units que han patit moltes intrusions a la seva privacitat, l’última fa només uns dies quan uns drons aconseguien fotografies de la seva mansió. En total, cinc incidents que han denunciat, el que no ajuda a què acabin. És per això que haurien pres una decisió dràstica, contractar una de les empreses de seguretat més exclusives del país. Parlem d’una agència privada en la qual confien molts famosos, entre ells Tom Hanks per exemple.

Aquests agents especialitzats en tenir cura de gent amb risc com membres del govern, funcionaris de la CIA o l’FBI començaran a protegir-los aviat. Entre els seus serveis? Protegir la mansió, a ells durant els viatges i també a les aparicions públiques. Guardaespatlles, investigació d’amenaces… Una protecció molt minuciosa que no és gens barata. De fet, segons el ‘Daily Mail‘ pagaran per aquests serveis ni més ni menys que 7.500 € al dia

Meghan Markle i el príncep Harry / Europa Press

Una autèntica barbaritat, tenint en compte que al mes sumen 225.000 € de mitjana. Les mateixes fonts afegeixen que l’equip ja s’ha instal·lat a la mansió de Los Angeles i que seran ells qui paguin aquesta despesa de la seva butxaca, en deixar de rebre la protecció de la corona anglesa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa