El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El príncep Harry justifica la seva renúncia: “Tot era molt tòxic i temia que es repetís la història de la meva mare”
  • CA

S’espera que sigui una de les entrevistes de l’any: Oprah Winfrey ha aconseguit parlar amb el príncep Harry d’Anglaterra i la seva dona, l’exactriu Meghan Markle. Aquesta serà la primera aparició del matrimoni a la televisió americana, una entrevista esperadíssima que mostrarà les primeres declaracions després d’haver renunciat al seu paper en la corona britànica.

Meghan, embarassada del seu segon fill, ha estat acusada d’influir en el fill petit del príncep Carles i Diana de Gal·les per renunciar als seus drets dinàstics. Què té a dir després de tot el que s’ha arribat a assegurar en la premsa britànica?

La cadena CBS ha emès un petit fragment de l’entrevista que emetran el pròxim dia 7 de març. Un vídeo que fa intuir que el contingut de la conversa és explosiu. Entre les cites que podem sentir, destaquen les del príncep Harry fent referència a la tràgica mort de la seva mare: “La meva principal por era que la història es repetís. La decisió d’apartar-me de la família reial va ser increïblement dura, però ara m’adono que em sento molt alleugerit de poder estar parlant amb tu mentre tinc la meva dona al costat”.

Una renúncia molt comentada que justificava fa pocs dies de la següent manera: “No he fugit del meu país, he fet una passa enrere per evitar l’entorn tan difícil que m’envoltava. La meva vida està al servei públic i intentaré contribuir-hi des d’aquí també. Ara bé, tots sabem com és la premsa britànica… Estava destruint la meva salut mental, era tòxic. Així que vaig fer el que qualsevol marit i pare hagués fet, treure la meva família d’allà”.

Aquest diumenge s’emetrà la resta de l’entrevista, amb la qual esperen batre tots els rècords d’audiència imaginables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa