El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de Sonsoles, la cambrera amb la que Antonio David va ser infidel a Rocío Carrasco
  • CA

Casada, amb dos fills i sense cap rastre d’Antonio David Flores a les seves xarxes socials, així està actualment Sonsoles, la dona més buscada per la premsa del cor i que ara ha decidit parlar al programa de Telecinco ‘Ya es mediodía’. Sonsoles, la jove cambrera amb la qual Rocío Carrasco va enxampar el seu marit Antonio David Flores fent-se petons quan ella estava embarassada del seu fill David, ha trencat per fi el seu silenci després de l’emissió del tercer episodi de la docuserie ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.

Un missatge d’un antiga companya de Sonsoles és el que dóna la pista clau al periodista del programa de Telecinco Iván García per a trobar el perfil d’una xarxa social de la que va ser amiga d’Antonio David i en aquest moment, la dona més buscada. El periodista va trucar al número que li havien facilitat i va ser la pròpia Sonsoles la que li va respondre al telèfon. En un primer moment, Sonsoles deixa clar que no dirà res: “Mira, jo és que no parlaré absolutament res, és una història de fa molts anys… Això m’està venint gran. Jo no estic ficada en aquest món i de veritat… jo no… i a més, em tens bloquejada, haver trobat aquest número, precisament”.

Però la conversa que manté amb Iván García va una miqueta més enllà. El periodista li pregunta si és veritat que Rocío Carrasco el va sorprendre liant-se amb el seu llavors marit Antonio David Flores i ella es mulla, sense mullar-se: “Jo entenc que tu hagis de preguntar moltes vegades… però… però és que ja… ja… ho va dir ella, María Patiño”. I és que María Patiño va deixar clar a ‘Sálvame’ que “mai Rocío Carrasco va veure a Sonsoles amb Antonio David fent-se petons. Ella sospitava”.

La conversa contínua i davant la pregunta que si quan acabi el documental parlarà, Sonsoles no ha tingut clara la seva resposta: “no ho sé”. Una resposta que deixa les porta oberta a tornar a sortir a la llum pública i tornar a explicar la seva veritat dels fets com ja va fer fa més de 20 anys.

En escoltar a Iván explicar la versió de Sonsoles, Rosa Benito ha tornat a deixar clar que aquesta situació no va passar perquè els seus fills eren allà i no ho haguessin permès. A més, Iván ha recalcat que Sonsoles no vol entrar de manera directa en aquest assumpte, però que sí ha donat petits titulars del que va passar i ha deixat clar que Olga sabia que ella tenia una relació amb Antonio David Flores quan ells es van conèixer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa