El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de Jorge Javier Vázquez en confessar que ha patit un ictus
  • CA

El presentador Jorge Javier Vázquez va haver de ser hospitalitzat aquest dissabte en un centre madrileny. La presentadora del programa ‘Sálvame’, Carlota Corredera va explicar que el presentador badaloní va ser operat d’urgència aquest dilluns, en una intervenció que va durar dues hores, després que els metges li fessin proves i decidissin intervenir-lo. 

 

Ara, però, ha estat ell mateix qui ha explicat quina va ser la causa de l’operació d’urgència: una hemorràgia cerebral que va derivar en un ictus. “Durant el seu ingrés, el pacient ha estat en tot moment conscient, sense afectacions neurològiquesi hemo dinàmicament estable. L’evolució del quadre clínic està sent favorable”, asseguren des de l’hospital. El comunicat que han emès diu que hauria ingressat a l’hospital amb un quadre d’hemorràgia subaracnoidal d’origen aneurismàtic, la que va ser tractada per via endovascular. Davant la gravetat de la malaltia, és quan es va procedir a operar d’urgència durant més de dues hores. Ara tocarà descansar durant unes quantes setmanes. 

 

Ha estat el mateix Jorge Javier qui ha relatat a ‘Lecturas’ com va començar tot: “El dimarts comença a fer-me mal el cap. Poc. Ho atribueixo al cansament. El dimecres a la nit em vaig al llit amb un dolor que comença a ser insofrible. Durant el dijous el dolor va i ve de manera intermitent i ho passo malament durant la gala: no puc elevar la veu perquè em retomba de manera insuportable al cap. En acabar estic a punt d’anar a urgències, però penso que si dormo em despertaré millor l’endemà. No és així (…) Total que a les dotze del migdia no aguanto més i em planto en urgències. Calmen el meu dolor i em fan un escàner“.

 

 

“Veuen una taqueta en el cervell que pot ser un problema vascular congènit. Pregunto per això del tumor. Ho descarten. Quin alleujament. Em recomanen fer-me una ressonància per a descartar qualsevol problema important, però els dissabtes no les fan i haig de quedar-me ingressat per a estar controlat. Adéu al ‘Deluxe’. El dilluns al matí em fan la ressonància i detecten una taqueta de sang que és la que està provocant el maleït dolor”, continua.

 

Però tot va precipitar-se i van haver d’operar: “Vull dir que ahir vaig passar la nit en l’UCI. Que em van haver d’operar d’urgència. Diagnòstic: aneurisma congènit que ha desembocat en una petita hemorràgia. Ha estat lleu. Podria haver estat pitjor. Moltíssim pitjor. Em desperto en l’UCI tranquil·líssim: tot ha anat bé. M’han col·locat dos stent. També vaig patir un ictus. Les conseqüències podrien haver estat tràgiques. Ara entenc les seves cares. Seguint les seves indicacions ara toca repòs absolut i encara són molt importants les hores posteriors a l’operació. I seguir. Seguir sempre o, almenys, intentar-ho. I agrair. Agrair sempre a la vida i a tots aquells que us esteu preocupant per la meva salut. I ara ja no puc seguir perquè llavors no paro de plorar. Gràcies”.

 

| Europa Press

 

Un escrit que ha deixat tothom amb el cor encongit. Ara toca descansar, i serà Jordi González qui el substitueixi a ‘Gran Hermano Dúo’. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa