Primeres paraules d’Ana Rosa Quintana després d’anunciar que té càncer: “Em curaré”

Ana Rosa Quintana anunciava aquest dimarts al matí que té càncer de pit. Ho feia en directe en el programa que presenta, ‘El Programa de Ana Rosa’, on la periodista de 65 anys feia saber als teleespectadors que es retira temporalment de la televisió per sotmetre’s al tractament que li pertoca. I tot just després d’abandonar el plató de Telecinco donava unes declaracions davant dels mitjans de comunicació que l’estaven esperant.

“Tinc tota la intenció de curar-me, així que donaré molt la llauna encara”, començava dient, del tot esperançada i contundent. I continuava: “I, sobretot, que no faig pantalla perquè crec que ara m’he de dedicar a cuidar-me, i a la meva família, però la meva sòcia i jo tenim la productora i molta feina per endavant. Continuarem treballant”. Alhora, Ana Rosa ha recordat que “això li passa, desgraciadament, a moltes dones, i gràcies a Déu la medicina ha avançat molt”.

Ana Rosa Quintana | Telecinco

Preguntada per si tot va ser gràcies a una revisió, la presentadora responia: “M’ha donat la cara, i he actuat ràpid. L’hem agafat molt a temps. Això és un procés, i ja el coneixem, i per algú que no està acostumat a aturar-se…” I, finalment, ha conclòs: “Soc una persona amb salut i amb molta sort, així que tot sortirà bé”.

“Estic tan agraïda a tots els que heu estat amb nosaltres 17 anys que crec que he de compartir amb tots els que m’heu fet tan feliç aquests anys el més important i dur que m’ha passat a la vida. Avui m’he d’acomiadar per una temporada, espero que no sigui molt llarga, m’han detectat un carcinoma en un pit. Afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d’aquest plató i aquests companys, que també són la meva família”. Amb aquestes paraules Ana Rosa Quintana anunciava que patia un càncer de pit.

Comentaris

    Anònim Novembre 02, 2021 | 20:48
    Molta salut, Juas juas! Prodeix-te.

Nou comentari