Primeres imatges de Rocío Flores després de l’entrevista de la seva mare: “No tinc res a dir”

Rocío Flores era la persona més buscada pels mitjans de comunicació des de dimecres a la nit, després que la seva mare, Rocío Carrasco, donés una entrevista a Telecinco enmig de l’emissió de la sèrie documental sobre la seva vida. I ha estat el programa ‘Sálvame’ qui ha mostrat les primeres imatges de la néta de Rocío Jurado. Costava reconèixer-la ja que ha sortit al carrer tapada no només amb la mascareta, sinó també amb una gorra i s’ha negat a respondre als periodistes que l’esperaven: “No tinc res a dir”.

Kike Calleja, reporter de ‘Sálvame’, ha explicat que Rocío Flores ha passat la nit a casa del seu pare, Antonio David Flores, al costat dels seus germans mentre ell és a Madrid perquè té una cita judicial. Les càmeres han pogut captar el moment en què sortia de l’edifici en absolut silenci.

“Bon dia, Rocío”, l’ha saludat Kike, però ella ha fet broma: “Bona tarda ja”. Rocío no ha deixat veure els seus gestos i s’ha afanyat en el seu camí fins a l’escole. “Recolliré a la meva germana i m’agradaria que respectéssiu això… mentre vagi amb la nena”, ha explicat Rocío per a evitar les preguntes quan anés en companyia de la seva germana menor.

El silenci de Rocío Flores

Davant la bateria de preguntes de la premsa, Rocío ha respost només amb un: “No tinc absolutament res a dir, ja ho sabeu”. Ha mantingut un escrupolós silenci davant l’episodi d’agressió narrat per la seva mare en directe, també davant el desmentiment sobre aquesta trucada que, segons Rocío no va existir: “Mai li va dir que no em truqués perquè ja no era la seva mare”.

Tampoc ha dit què pensa ni com es troba, només ha rigut sarcàstica quan li deien: “Hi ha gent que diu que només parles quan et paguen”; “ja, ja, ja Curiós!”, ha dit ella.

Nou comentari