El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres declaracions d’Isa Pantoja sobre l’herència de la seva mare
  • CA

Per fi Isa Pantoja s’ha pronunciat sobre la notícia que va veure la llum la setmana passada segons la qual la seva mare, Isabel Pantoja, hauria anat al notari i hauria desheretat el seu fill, Kiko Rivera, i la seva filla, Isa Pantoja, i deixaria tots els seus béns al seu germà Agustín Pantoja, amb qui viu a Cantora i que l’acompanya arreu. Aquest dilluns, Isa Pantoja participava a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana, i ha parlat sobre aquesta notícia bomba que ha sacsejat el món dels mitjans de comunicació del cor.

Isabel Pantoja | Telecinco
Isabel Pantoja | Telecinco

Ha estat la periodista Paloma García-Pelayo qui ha confirmat la informació que va donar Gema López al programa ‘Sálvame’: “Ratifico la informació de Gema, la teva mare es va posar en contacte amb la notaria, amb la que té un tracte personal, i en un moment en què estava molt enfadada només repetia ‘Vull desheretar-los a tots’. En aquell moment, la notària li diu que no tots els desitjos de desheretar als fills es poden dur a terme. I en aquell moment, per suposat, estava allà el teu tiet Agustín”.

“Soc jove i puc treballar per mi mateixa”

“Jo no sé res, però a mi no m’importa a qui deixi la seva herència. És molt lliure de fer el que vulgui. Ha treballat durant molts anys per mantenir-nos a tots. No m’importa. El que m’importa és la seva salut, sinó com està ara. Però això no ho dic per fer veure que soc la millor filla del món, sinó perquè tinc dues mans i dos peus, i soc molt jove encara, com per poder treballar per mi mateixa. I de debò que penso que ella pot deixar el que vulgui a qui vulgui”, ha dit molt contundentment la filla d’Isabel Pantoja.

Isa Pantoja confessa com han viscut el Nadal - Telecinco
Isa Pantoja – Telecinco

En aquest sentit, ha afegit: “El que em preocupa i em crida l’atenció no és que no em vulgui deixar res d’herència, sinó la raó per la qual ho faria. El que a mi em podria afectar és que al·legués maltractament psicològic per part meva, perquè crec que jo m’he penedit de moltes coses que he fet i estic intentant fer tot el possible per poder estar bé amb ella. I jo no soc responsable dels actes del meu germà, ni de ningú”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa