El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora del temps d’Antena 3 surt de l’hospital després d’una setmana ingressada
  • CA

Himar González, meteoròloga d’Antena 3, fa 10 dies que es trobava ingressada a l’hospital, que finalment ha abandonat aquest dijous al matí. La setmana passada, Himar va informar els seus 38.000 seguidors de la xarxa social Instagram que havia hagut de ser ingressada en un centre hospitalari: “Estaré ingressada un temps a l’hospital amb patologia no Covid que s’ha complicat una mica, però que hem enxampat a temps”. Des d’aquell dia, milers de persones li han mostrat el seu suport, tot i que la presentadora no ha donat pistes fins ara sobre quina malaltia pateix. 

Però, per fi, aquest dijous ha escrit a Instagram: “A casa. Tot ha anat bé. Molt bé. Seguiré amb la meva recuperació. I aviat, molt aviat, tornaré. Gràcies infinites a la meva família, els meus amics, companys, que des de la distància o la proximitat, han estat, pas a pas, al meu costat, cuidant-me, acaronant-me, estimant-me, sanant-me. Perdó per haver-vos preocupat tant”.

La presentadora ha aprofitat també per agrair el tracte al personal sanitari de l’Hospital Quirón: “Des d’urgències fins a tothom en planta, doctors, infermers, auxiliars, servei de neteja, zeladors… per la seva excel·lent professionalitat, amabilitat i amplis somriures que travessaven fins i tot aquesta barrera que avui portem com a mascaretes. Gràcies als mitjans de comunicació per tractar tot amb tanta delicadesa, afecte i professionalitat. Gràcies a vosaltres que m’heu donant de la millor medicina que qualsevol ser pot tenir: amor i afecte”.

I ha conclòs: “I, per descomptat, gràcies al meu cos per tant“.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa