La setmana passada Camilo Sesto va preocupar de valent quan va aparèixer públicament a la presentació del seu últim disc. El físic del mític cantant va deixar tothom bocabadat, ja que era evident que tenia problemes de salut. Ja fa un parell d’anys que alguns membres de la família han confessat davant la premsa que no es troba gaire bé, però va ser veure’l tan desmillorat el que va deixar tothom amb el cor encongit. De fet, tot va preocupar encara més quan Sesto es va negar a parlar.

 

 

Des de llavors que molts es preocupen què és el que li passa. Doncs bé, ‘Sálvame’ ha contactat amb la seva mare i la resposta revela que la situació és encara més greu del que es pensava. Les dures declaracions que ha fet ja ho diuen tot: “És un nino sense voluntat“. A més a més, lamenta que estigui en mans de persones del seu voltant que estan fent d’ell el que volen: “El tenen abduït”.

 

“És impossible arribar fins a Camilo, però no ve d’ara, ve de fa molts anys això. Hi ha molts filtres, si truques, et pengen i a ell li arriba aquesta informació totalment deformada pels interessos d’aquella persona, en especial d’una persona. No em deixen en bon lloc mai. Tot, fins i tot el que menja, ho decideix aquell senyor que té tot el poder”, va dir misteriosament.

 

Camilo Sesto
Camilo Sesto | Europa Press

 

 

Considera que s’estan rient d’ella i del seu fill, ja que s’estan aprofitant d’ell: “Camilo està molt malament, sembla un nino en mans d’aquestes persones”. A qui es refereix? Qui és aquest grup de gent que el té controlat? Quina malaltia té el cantant? Confessarà què és el que li passa?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa