El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vestits cridaners i vambes a la catifa vermella més sorprenent dels Oscar
  • CA

La gran nit del cinema té com a escenari principal el teatre Dolby de Los Angeles. Els premis Oscar reconeixen les millors pel·lícules de l’any, però també són el millor aparador per als actors i actrius del moment. La seva catifa vermella és la més esperada, del que són conscients els nominats i nominades. En la cerimònia d’aquest diumenge, una de les més atípiques per culpa de la pandèmia, les intèrprets han tornat a optar per vestits d’alta costura molt espectaculars.

Entre les més elegants, destaca l’exitosa actriu Reese Witherspoon. Per a aquesta ocasió, ha optat per un disseny vermell amb reminiscències gregues de Dior. El cinturó negre remarcava la cintura i anava a joc amb les sandàlies de Jimmy Choo. Clàssic i tot un encert.

Reese Witherspoon, de vermell als Oscar / Europa Press

També de vermell acudia Amanda Seyfried, nominada a millor actriu de repartiment per Mank. Armani signa un look espectacular de tul amb efecte prisat i volants a l’escot en V. Sensual i remarcant les corbes d’una de les més aclamades de la nit.

Laura Dern, en canvi, ha optat per l’exitosa combinació del blanc i negre. L’actriu de Marriage Story ha escollit el que és considerat com el model més sorprenent de la nit. De la mà d’Oscar de la Renta, ha introduït les plomes a la catifa vermella en un disseny format per un mallot negre i una faldilla blanca de molt volum que ha entusiasmat a la crítica.

Laura Pausini feia història en ser nominada als Oscar. La cantant italiana es mostrava entusiasmada durant tota la setmana. Per a la nit més esperada, escollia un disseny sobri en color negre d’alta costura de Valentino. Escot vaixell, cintura marcada i una faldilla llarga evasé que l’han convertit en una de les nominades més elegants.

Laura Pausini, a la catifa vermella dels Oscar / Europa Press

La directora d’origen xinès Chloé Zhao ha fet història en convertir-se en la segona dona en guanyar l’Oscar a millor direcció per Nomadland que acabava sent escollida, a més a més, com la Millor Pel·lícula de l’any. Per si això no fos poc, el seu conjunt estilístic també l’ha fet protagonista de les revistes de moda. Zhao deixava tothom amb la boca oberta en presentar-se a la catifa vermella en vambes: còmoda i amb un vestit molt informal d’Hermès, dues trenes i lluny dels formalismes típics d’aquests premis.

Chloé Zhao, la gran triomfadora de la nit gràcies a l’Oscar per a Nomadland / Europa Press

Zendaya és una de les actrius i cantants amb més futur del panorama internacional. Molts la consideren tota una promesa que comença a destacar i fer molt de soroll. Convidada als Oscar, també ha cridat l’atenció gràcies al que molts consideren el gran encert de la catifa vermella. Atrevida i amb ganes de cridar l’atenció, ha lluït un vestit groc de Valentino. Escot invertit, llarg fins als peus i amb les sandàlies a joc. El gran collar de diamants ha agradat molt als experts en moda.

Zendaya, de groc flúor a la catifa vermella dels Oscar / Europa Press

L’actriu búlgara Maria Bakalova ha captivat amb un vestit de núvia digne de princesa. D’escot V, en blanc i amb una faldilla de tul XXL, la nominada a millor actriu de repartiment ha enlluernat gràcies a aquest disseny de Louis Vuitton amb el cos ple de petits brillants.

Maria Bakalova enlluerna als Oscar / Europa Press

L’exitosa cantant H.E.R. ha guanyat el premi a millor cançó original, tota una sorpresa que la col·loca com una de les cantants més exitoses de l’últim any. Del Grammy a l’Oscar, i tot gràcies a dues cançons protesta. Els seus looks mai no deixen indiferents, el que ha tornat a passar en aquesta ocasió gràcies a un disseny en color lila amb brillants i caputxa. La seva elecció amagava un homenatge a Prince, però, que va anar vestit de la mateixa manera a la gala dels Oscar de 1985. Es tracta d’un vestit personalitzat de Dundas, format per una granota halter amb caputxa brodada. Un espectacle de disseny.

H.E.R. triomfa a la catifa vermella dels Oscar / Europa Press

Una cerimònia plena d’estrelles i vestits increïbles que tornen a evidenciar l’espectacularitat dels Oscar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa