El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La catifa vermella dels Oscars: els millors ‘looks’
  • CA

Els premis Oscar han celebrat la seva 92a edició en un dia plujós. Les estrelles de Hollywood han omplert la catifa vermella de les apostes més elegants dels dissenyadors més emblemàtics, el que torna a omplir les revistes de moda de vestits espectaculars.

La gran nit del cinema dona a la moda un dels millors escenaris possibles. Els actors i les actrius volen lluir les seves millors gales, el que ha tornat a passar en una de les catifes vermelles més elegants dels últims anys.

Comencem per la representació espanyola. Penélope Cruz ha tornat a enlluernar gràcies a Chanel, que li ha cedit un model negre summament elegant. Faldilla amb molt de volum i una flor blanca a l’escot per trencar el cromatisme, d’igual manera que el cinturó de perles tan característic de la marca francesa.

Penélope Cruz a la catifa vermella dels premis Oscar Europa Press

Penélope Cruz a la catifa vermella dels premis Oscar / Europa Press

I d’ella a Gisela d’OT, que feia història en convertir-se en la primera catalana que cantava als Oscar. Com a representant de Disney, va actuar gràcies a la seva participació a la versió espanyola de ‘Frozen 2’. Com va anar vestida? Amb un disseny de crepe vermella de tall asimètric i màniga d’estola acabada amb plomes de Tot-Hom.

Gisela als Oscar Twitter

Gisela als Oscar / Twitter

I d’elles, a algunes de les actrius més conegudes. Scarlett Johansson apareixia amb un espectacular vestit llencer d’Oscar de la Renta, del braç del seu marit. Escotat, de tall sirena, amb pedreria i molt ajustat als malucs.

Scarlett Johansson als Oscar Europa Press

Scarlett Johansson als Oscar / Europa Press

Una altra de les més estimades, Charlize Theron. Què va escollir per aquesta ocasió tan especial? Un Christian Dior negre d’escot molt original, amb peplum a la cintura, una cua molt llarga en negre i una obertura frontal que tornava a deixar al descobert la seva cama.

Charlize Theron als Oscar Europa Press

Charlize Theron als Oscar / Europa Press

La guanyadora a l’Oscar com a millor actriu, Renée Zellweger, optava per un Armani en blanc molt elegant. De lluentons, amb escot asimètric i una silueta molt ajustada. Senzilla i perfecte.

Renée Zellweger als Oscar Europa Press

Renée Zellweger als Oscar / Europa Press

Salma Hayek va optar pel mateix color en el seu vestit. Per la seva banda, però, incorporava una màniga de tul transparent i una tela de seda d’un estil grec.

Salma Hayek als Oscar Europa Press

Salma Hayek als Oscar / Europa Press

I la Natalie Portman? L’actriu va dur un vestit bicolor en negre i daurat combinat amb capa. Mentre que Laura Dern, guanyadora a millor actriu de repartiment, duia un vestit rosa pal de setí amb un top negre de borles. 

Natalie Portman als Oscar Europa Press

Natalie Portman als Oscar / Europa Press

Laura Dern als Oscars Europa Press

Laura Dern als Oscars / Europa Press

Cal destacar també la feina del vestit de Janelle Monáe, un Ralph Lauren que ha exigit més de 600 hores d’elaboració. En gris i amb caputxa, molt original i elegant.

Janelle Monáe als Oscars Europa Press

Janelle Monáe als Oscars / Europa Press

Acabem amb dos dels més originals. Qui més sorpresa ha generat ha tornat a ser Billy Porter, que ha arriscat amb un vestit de cos de plomes daurades i una faldilla irregular estampada de Giles Deacon. I pel que fa a les dones, Sandra Oh ha volgut cridar l’atenció amb un vestit voluminós en rosa clar d’Elie Saab. 

Billy Porter als Oscars Europa Press

Billy Porter als Oscars / Europa Press

Sandra Oh als Oscars Europa Press

Sandra Oh als Oscars / Europa Press

Una catifa vermella molt original que torna a enlluernar Los Angeles. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa