El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els vestits més estrambòtics dels premis Grammy
  • CA

Rosalía ha tornat a fer història durant la gala dels premis Grammy d’aquest diumenge. La cantant catalana s’ha endut el premi a millor disc llatí de rock, urbà o alternatiu per ‘El mal querer’: un èxit que la torna a fer tocar el cel.

Amb un look completament vermell, la jove ha escollit un vestit camiser de cuir, amb la faldilla asimètrica de flocalls de patró original signat per Alexander Wang. Als peus? Unes sandàlies transparents, mentre lluïa les ungles estrafolàries que ja són la seva senya d’identitat.

Rosalía a la catifa vermella dels Grammy 2020 Europa Press

Rosalía a la catifa vermella dels Grammy 2020 /  Europa Press

Ella no ha estat la més cridanera de la catifa vermella d’aquests premis, per això. I és que hem pogut veure uns conjunts estilístics molt estranys. La sempre estrambòtica Billie Eilish ha lluït un disseny de Gucci XXL i de tall masculí: americana i pantalons extra grans, amb una brusa a sota en color verd clar a joc amb el tint de cabells. La mascareta i les ungles no ajudaven a fer el conjunt menys curiós.

Billie Eilish a la catifa vermella dels Grammy 2020 Europa Press

Billie Eilish / Europa Press

Les revistes de moda han assenyalat Ariana Grande com la millor vestida de la nit. Ara bé, el seu look tampoc no és clàssic. La cantant ha enlluernat amb un disseny vaporós de Giambattista Valli: cancan enorme, molt de vol i volants de tul molt exagerats. Escot paraula d’honor i guants a joc, en un outfit de princesa.

Ariana Grande a la catifa vermella dels Grammy 2020 Europa Press

Ariana Grande / Europa Press

També hi ha lloc per manifestacions polítiques, ja que Joy Villa ha escollit un look summament patriòtic: amb els colors de la bandera americana, en un vestit vermell amb l’eslògan ‘Trump 2020’ escrit. I la capa? Amb les muscleres blaves amb les típiques estrelles blanques.

Joy Villa a la catifa vermella dels Grammy 2020 Europa Press

Joy Villa / Europa Press

I d’ella, a tres homes que no van deixar ningú indiferent. Billy Porter va dur una granota de Baja East  en blau i brillants, amb una torera a joc del barret. Flocalls al cap i també a les cames, en un conjunt difícil de descriure.

Billy Porter a la catifa vermella dels Grammy 2020 Europa Press

Billy Porter / Europa Press

Lil Nas va disfressar-se de cowboy amb un look en rosa potent de Versace, mentre que Ricky Rebel anava més enllà i es posava un conjunt vermell amb el paraigua i la capa a joc, d’encaix i transparències amb pantaló de cuir i samarreta estripada. 

Li Nas a la catifa vermella dels Grammy 2020 Europa Press

Li Nas / Europa Press

Ricky Rebel a la catifa vermella dels Grammy 2020 Europa Press

Ricky Rebel / Europa Press

Una catifa vermella que no ha deixat ningú indiferent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa