El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les famoses catalanes, glamuroses a la catifa vermella dels Premis Gaudí
  • CA

La catifa vermella dels Premis Gaudí sempre es caracteritza per un estil sobri i elegant, amb menys estridències que a la resta de certàmens. En aquesta última edició, marcada per la pandèmia, les actrius han tornat a optar per looks més glamurosos que cridaners. El color guanyador de la nit va ser el blanc, encara que el negre sempre té molt protagonisme en aquestes cites.

Quines van ser les actrius millors vestides? Leticia Dolera va fer-se un lloc en el rànquing i va enlluernar amb un conjunt de 10. L’actriu va arriscar amb un conjunt de dues peces en blanc, format per un cos de fils metàl·lics i uns shorts a joc amb l’americana.

Una altra de les grans triomfades de la nit va ser Candela Peña. La guanyadora al premi de millor protagonista femenina va escollir un vestit de grans muscleres en negre amb un brodat molt original en daurat que simulava les siluetes de diversos felins.

Carme Elías va rebre el premi Miquel Porter 2012 en reconeixement a la seva trajectòria. Com va vestir per a una ocasió tan especial? Va ser una de les més elegants amb un vestit camiser en blau marí, d’estil setinat i amb la faldilla prisada. Discreta i perfecta.

Natalia de Molina, per la seva banda, va voler arriscar una mica més i va mostrar la seva cara més sensual gràcies a un escot de cos creuat. En negre i sense lluentons ni brodats, simplicitat i elegància.

La guanyadora del premi a millor guió, Nuria Giménez Lorang, també va deixar-se captivar per l’elegància del color negre. En el seu cas va optar per un disseny amb lluentons daurats i mànigues transparents.

Nuria Giménez Lorang, guanyador del premi al millor guió / Europa Press

Una catifa vermella amb menys actrius, però amb un estil que concorda amb el que hem vist en altres edicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa