El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els vestits rococó triomfen a la catifa vermella dels Billboard
  • CA

Els premis Billboard sempre ocupen un munt de titulars gràcies a les eleccions estilístiques dels convidats. La catifa vermella del certamen musical és de les més aclamades, tenint en compte que sempre hi van les estrelles més internacionals. Las Vegas s’ha omplert d’estrelles en una cita que ha premiat Drake i Taylor Swift especialment.

Precisament, el que més ha cridat l’atenció han estat els models que han escollit. La cantant nord-americana ha enlluernat amb un look rococó que no ha deixat indiferent a ningú. Raisa Vanessa signa un disseny lila d’inspiració victoriana, amb volants, brodats i encaix. Original a més no poder.

Taylor Swift Billboard Europa Press

Taylor Swift / Europa Press

Però passem a analitzar altres outfits. Mariah Carey acostuma a cridar l’atenció amb uns vestits escotadíssims, una tradició per la qual ha tornat a decantar-se. En aquesta ocasió, ha escollit el color negre per una peça de lluentons molt ajustada que remarca la seva silueta. No ha faltat una obertura frontal que deixa veure una de les seves cames i les altes sandàlies que ha calçat. 

Mariah Carey Billboard Europa Press

Mariah Carey / Europa Press

Una altra de les convidades que ha optat per un vestit curt ha estat Eva Longoria. En el seu cas, ha arriscat amb un model que pràcticament ho deixava veure tot. Asimètric, d’escot paraula d’honor amb un detall prisat al pit i una faldilla de vol com a cua. Alberta Ferretti, definitivament, ha aconseguit que l’actriu destaqui.

Eva Longoria Billboard Europa Press

Eva Longoria / Europa Press

Una de les intèrprets de moda és Sophie Turner, coneguda per interpretar Sansa a ‘Joc de Trons’. Avui mateix ha sortit a la llum un vídeo que demostraria que ha aprofitat aquesta nit per casar-se amb Joe Jonas, amb qui es va prometre a finals de l’any passat. Van anunciar la boda per aquest estiu, però sembla que no s’han pogut estar de celebrar-ne una a Las Vegas amb un imitador d’Elvis Presley com a mestre de cerimònies. Només unes hores abans, per això, Sophie posava davant dels fotògrafs amb una granota grisa de Louis Vuitton, amb cremallera i cinturó, d’un original estampat en tons liles i verds.

Sophie Turner Billboard Europa Press

Sophie Turner / Europa Press

Però també hi ha hagut lloc per Olivia Wilde, que ha dut un vestit futurista en daurat metal·litzat de Ralph Lauren. Màniga llarga, butxaques al pit i coll mao. I poc després, era Kiernan Shipka, de ‘Las escalofriantes historias de Sabrina’, qui feia acte de presència a la catifa vermella. En el seu cas, és Dior el dissenyador del seu look. Original com poques, va triomfar amb un cos a ratlles negres semitransparent i una minifaldilla vermella.

Olivia Wilde Billboard Europa Press

Olivia Wilde / Europa Press

Kiernan Shipka Billboard Europa Press

Kiernan Shipka / Europa Press

La més estrafolària de la nit, per això, va ser Cardi B. És habitual veure-la amb vestits estranys, el que ha tornat a fer ara. Estrany i estrafolari, així és el conjunt estilístic que ha lluït en aquesta ocasió. Patró irregular, tela lila lligada i cames al descobert, tot sense que falti un pronunciat escot.

Cardi B Billboard Europa Press

Cardi B / Europa Press

Uns nous premis que tornen a acaparar un munt de titulars gràcies als vestits de les convidades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa