Porta aquestes idees al llit i trenca amb el clàssic 14 de febrer

Amb prou feines estem acabant de sortir de la temporada de rebaixes i les botigues ja ens estan reclamant per tornar a invertir diners a la campanya del 14 de febrer. Tot i que va començar com una tradició anglosaxona i a Catalunya acostumem a celebrar el dia dels enamorats el 23 d'abril, cada cop hi ha més parelles que aprofiten per regalar-se un sopar, bombons o flors.

 

Qualsevol dia és un bon dia per celebrar l'amor, i no ha de ser 14 de febrer ni 23 d'abril per poder fer-ho. Si vols celebrar Sant Valentí, però, et donem un parell d'idees per transformar un dijous normal en un dia especial.

 

  • Oblida la penetració una estona

 

Moltes vegades, acostumem a reduir el sexe a la penetració. De fet, causa molta controvèrsia el fet d'aclarir què considerem sexe i què no ho és, fins i tot hi ha estudis estadístics que estan intentant establir-ho. En qualsevol cas, cal tenir en compte que la penetració és tan sols una de les maneres d'arribar a l'orgasme, però n'hi ha moltes més. Si deixem a un costat la penetració podem prioritzar altres pràctiques que, de ben segur, son igual de satisfactòries i ens pot ajudar a descobrir noves experiències.

 

 

  • Fes-te una capsa sensorial

 

Agafa objectes amb diferents textures que trobis a casa: una ploma, un tros de tela, una flor... i fica-ho dins d'una caixa, que es convertirà en la vostra capsa sensorial. Podeu gaudir de les noves sensacions que proporcionen aquests objectes, combinats amb carícies, petons o petites mossegades. També pot ser una bona idea afegir un oli per fer massatges (aquí podràs trobar algunes idees), com ara l'oli de coco o l'oli d'ametlla.

Com sempre, el més important és que tots dos estigueu còmodes i que no caiguin en la rutina. Busqueu la manera de reservar sempre un lloc per a la passió i deixeu-vos endur pel plaer.

 

Comentaris