El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La nova rutina de Pocholo: “Visc en un camió sense lavabo”
  • CA

Pocholo va ser un dels personatges estrella de la televisió gràcies a la seva participació a Hotel Glam, en la que va demostrar que el seu caràcter extravertit podia generar molta audiència. Sempre ha estat considerat com el Martínez Bordiú més controvertit, tenint en compte les polèmiques que ha protagonitzat i les grans festes en les que l’han vist borratxo i també drogat. Ara es troba preparant una autobiografia en la que explicarà com ha estat el camí fins al bon moment que travessa, en el que ha deixat els excessos i les festes. El que no ha abandonat és la vida bohèmia, la que ara explota al màxim en la seva nova vida. L’aristòcrata té una furgoneta que fa servir de casa a Eivissa durant l’estiu, un tipus de vida que abandona quan comença el fred ja que llavors es trasllada fins a Baqueira per fer d’instructor d’esquí.

La resta de l’any viu en un camió, el que ha convertit en casa: “Li he col·locat un vagó de mercaderies darrere. Com és un vagó de tren, doncs he d’anar a cagar a la via perquè no té lavabo. El que sí que té és la dutxa i lloc per guardar-hi tres motos i més de mil litres de gasoil. M’encanta viure en un camió, aquí es viu de meravella perquè a mi el pla de càmping i vida salvatge m’encanta. Té bateries i plaques solars. És un plaer perquè és com viure tot el dia en plena natura i acabes connectant amb ella”, ha explicat en un programa de televisió.

Pocholo, entrevistat a El Hormiguero / Antena 3

Pocholo ha guanyat molt de temps gràcies a abandonar la vida de nit, unes hores que ara dedica a escriure la seva autobiografia. Així ho explica en una entrevista a l’ABC: “Jo bevia tot el que em donaven i ara no bec alcohol. Aquesta és una fase que has de deixar perquè si no ho fas, mors”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa