Pluja d'insults a María Patiño durant una tarda molt dura a 'Sálvame': "Falsa, pesada, paparra..."

'Sálvame' té els col·laboradors fora de polleguera. Cada tarda s'enfronten a ells o es barallen amb els famosos que critiquen, la qüestió és que hi hagi brega. És habitual que els periodistes rebin tota mena d'insults, però el que li han fet a María Patiño aquest dijous ha estat gairebé denunciable. 

 

 

I és que el programa consta d'un club de l'espectador que permet als teleespectadors posar-se en contacte amb els col·laboradors. L'espai acostuma a escollir les crítiques més punyents "per tal de saber què han de millorar", però és ben cert que moles vegades n'emeten alguna que podria ser prescindible, ja que no són crítiques constructives, precisament...

 

 

Doncs bé, aquest ha estat el cas de Patiño, com dèiem. La tarda ha estat molt complicada per ella, ja que ha hagut de sentir queixes molt desagradables. Li han dit "pesada, plasta, set-ciències, paparra, falsa"... entre moltes més males paraules. Ha rebut per totes bandes, el que no ha estat gaire maco.

 

 

 

 

Patiño no es va voler acabar callada. Va encaixar esportivament les crítiques, però això no va impedir que es defensés: "Lluito per allò que crec i no ho canviaré. No vull respondre sobre el tema amb Jesulín una altra vegada. Ja ho he fet i qui vulgui, que em cregui. A més a més, tinc un as sota la màniga i el trauré quan cregui que sigui pertinent". 

 

 
María Patiño a 'Sálvame'
 | Telecinco

 

 

Belén Esteban va voler defensar la seva companya, això sí: "L'única cosa que he de dir és que si la gent la considera una falsa, jo la tinc com una de les meves millors amigues i m'encanta". 

 

 
María Patiño a 'Sálvame'
| Telecinco

 

 

'Sálvame' demostra, de nou, que no tenen miraments en emetre dures crítiques cap als seus col·laboradors... 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?