Pitingo defensa la Guàrdia Civil amb un missatge molt contundent

Pitingo mai no ha amagat el que pensa sobre l’independentisme català. El cantant ha estat molt clar en les darreres entrevistes que ha concedit, especialment des que va cancel·lar un concert a Barcelona quan el suflé del nacionalisme estava en el seu punt més àlgid. 

“Estàvem a Plaça Catalunya i just el dia que cantàvem van aplicar l’article 155 aquest, que no tinc ni punyetera idea de què és. Però el que sí que sé és que en tallar el carrer, no podien entrar els camions del so, per exemple, i la gent va començar a revendre les entrades per Internet per por a no poder accedir al teatre. No va ser perquè Barcelona estigués en guerra. Però la gent estava desanimada i jo volia anar-hi en bones condicions, amb la gent tranquil·la. Total, que per culpa del 155 vaig perdre 18.000 € de taquilla i a sobre em van posar verd els independentistes”, explicava.

Pitingo en una imatge promocional  Europa Press

Pitingo en una imatge promocional /  Europa Press

Doncs bé, ara Pitingo ha tornat a pronunciar-se al respecte. Ho ha fet en un tuit amb el qual ha volgut demostrar de nou el seu suport a les forces d’autoritat, especialment a la Guàrdia Civil arran que el Parlament demanés la seva retirada de Catalunya durant el ple d’aquest dijous.

Tot el meu suport a la Guàrdia Civil i els familiars. El meu pare i el meu germà són Guàrdia Civils i es juguen la vida per les persones cada dia. No sabeu com d’orgullós que estic d’ells. Sóc fill d’un guàrdia civil i d’una gitana! I a molta honra! Visca la Guàrdia Civil“, ha escrit.

Un comentari que ha provocat un munt de reaccions, amb els seus seguidors aplaudint-ho i posant pels núvols als policies. Que tornaran a atacar-lo sembla clar, així com que ell no deixarà de compartir la seva opinió per això. 

Nou comentari