Pilar Rubio parla sobre salut mental: “Pateixo molt i no puc descansar”

La col·laboradora d'El Hormiguero s'ha sincerat en una entrevista sobre estil de vida

Pilar Rubio ha aconseguit convertir-se en una autèntica influencer. La col·laboradora d’El Hormiguero es mostra completament transparent amb els seus cinc milions i mig de seguidors, els que han pogut sentir-la obrir-se en canal en una conversa sobre salut mental. En primer lloc ha volgut aconsellar tothom que la clau per mantenir una vida saludable en tots els sentits és posar èmfasi en sis temes: la bona alimentació, el descans, l’esport, la constància, la prevenció i la salut mental.

En el seu cas, reconeix que li costa molt aconseguir tenir la ment tranquil·la: “No puc descansar, no sé què em passa. Estic estirada i amb els ulls tancats, però no estic descansant. La salut mental t’ajuda a què afrontis el dia de manera positiva. Hi ha dies que les dones estem més baixes d’ànims pel tema hormonal. Doncs bé, aquells dies hem de lluitar contra nosaltres mateixes i dir-nos que no tindrem un dia negre”.

“No vull que la gent pensi que la meva vida és molt guai i que no tinc dies dolents. Cadascú té les seves pressions i els seus problemes. La meva feina, com que és en directe, em crea molta pressió. Jo sóc una persona molt perfeccionista, a més a més, i tinc molt poca paciència. Pateixo molt“, reconeix.

A més a més, explica que ser mare l’ha canviat: “Abans de tenir fills jo no era conscient que havíem de cuidar tant el nostre cos. Quan em vaig quedar embarassada per primer cop vaig pensar que no volia que el meu cos canviés. No volia simplement ser mare, volia seguir sent activa i sentir-me dona”.

Nou comentari