El repte més extrem i perillós de Pilar Rubio: “Em penedeixo, ho he passat molt malament”

La col·laboradora ha angoixat molt els teleespectadors, preocupats pel resultat de la prova

Pilar Rubio mostra la seva cara més extrema en la secció que té reservada a El Hormiguero. Setmana rere setmana deixa l’audiència amb la boca oberta alhora que la fa patir per la dificultat dels reptes als que s’enfronta. L’angoixa que s’ha viscut a plató aquest dimecres ha estat més forta de l’habitual, per això, ja que la col·laboradora ha escollit una prova reservada només pels menys claustrofòbics.

En aquesta ocasió havia de ficar-se en un tanc ple d’aigua tancat amb quatre cadenats. L’equip deixava les claus a dins i ella, amb els ulls tapats, havia de trobar les claus i obrir els cadenats per poder sortir. Un repte extrem que deixava sense respiració els presents, preocupats per la dificultat i la perillositat que comportaven.

Després de molt patiment, Pilar Rubio ho aconseguia. En l’entrevista posterior amb Pablo Motos acabava reconeixent que poques vegades ho havia passat tan malament: “Quina claustrofòbia! Ho he passat molt malament. Sempre vull ser la Pilar Rubio més extrema i després em penedeixo. M’he quedat sense paraules i sense respiració, estic bloquejada perquè es passa molt malament allà dins!“. Amb un desgast físic i d’oxigen importantíssim, però amb la satisfacció d’haver-ho aconseguit.

Després d’això, pocs reptes més perillosos li queden per endavant.

Nou comentari