El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Rubio es confessa: “Tinc complexos i no descarto passar per quiròfan”
  • CA

Pilar Rubio torna a la rutina tres mesos després del naixement del seu quart fill, Máximo Adriano. La col·laboradora d’El Hormiguero ha reprès la seva secció allà i també els contractes publicitaris. L’hem vist durant l’acte promocional d’una marca, el que ha aprofitat la revista ¡Hola! per entrevistar-la. 

Han estat moltes les seguidores que han aplaudit la seva ràpida recuperació després de l’embaràs, la que ha tornat a aconseguir en temps rècord. Li han preguntat precisament sobre això, el que ha donat ales a la presentadora per deixar clar que no és perfecta: “Tinc molts complexos, com tots”. 

Reconeix que s’ha plantejat, de fet, passar pel quiròfan: “Encara que molta gent ho dona per fet, no m’he operat el pit. Ho sento, però és natural. Ara bé, òbviament no el tinc igual que abans de ser mare… He donat el pit als quatre nens, així que no descarto sotmetre’m a alguna intervenció per reconstruir-me’l”.

Pilar Rubio, en l’última aparició pública / Europa Press

Ara bé, aquesta no és la màxima preocupació que té amb el seu físic. Ella mateixa explica que són les mans i els peus el que menys li agrada del seu cos: “Els dits dels meus peus són molt llargs i també els de les mans. Em miro els dits i sempre penso que són massa llargs“. Pilar Rubio deixa clar que considera que els complexos sempre formen part de cada persona, per la qual cosa demana que no els ocultem.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa