Pilar Rubio: “No vull més fills, amb quatre ja em sento desbordada”

La col·laboradora de televisió assegura que en té prou amb quatre nens

Pilar Rubio no para. La col·laboradora d’El Hormiguero és imatge de moltes marques, el que l’obliga a passejar-se per un munt d’actes publicitaris. Lecturas ha aprofitat la seva presència en un d’ells per entrevistar-la i saber si es plantegen un nou embaràs ara que el petit està a punt de fer quatre mesos. La resposta ha estat clara: “No, si us plau! No demanaria als reis una nena, crec que amb quatre nens ja n’hi ha prou i ja està bé. De fet, hi ha moments en els quals estic desbordada… De moment he d’acostumar-se a la nova situació, que el petit només té tres mesos. Potser quan vegi que ja ho controlo i sigui una mica més gran, et dic que sí… No, no, és broma”.

Aquest cap de setmana han celebrat, de fet, el cinquè aniversari del segon dels seus fills amb una gran festa plena de globus: “Moltíssimes felicitats, nen meu! Ja fa cinc anys que ens vas canviar la vida amb la teva alegria i la teva gran personalitat. Espero que siguis sempre superfeliç. T’estimem”. 

 

 

Mare de quatre fills, cada vegada es recupera més ràpid després de l’embaràs: “He recuperat la figura, però el meu cos s’ha de recol·locar encara perquè donar el pit el castiga molt. Però vaja, a poc a poc, no em preocupa, el cos ha d’evolucionar de manera natural. El més important és moure’s i tenir una dieta equilibrada amb l’assessorament d’un professional”. 

S’acosta el Nadal, una època molt especial però que enguany serà diferent per culpa de la pandèmia. Què li demana ella als reis? “No sé si em poden portar el que vull perquè és difícil… Els hi demanaria temps, salut i a vegades una mica més de paciència per aguantar certs moments. Durant aquests mesos ens hem adonat de com d’important que és passar temps amb els éssers estimats i abraçar-nos sempre que puguem”. 

Nou comentari