Pilar Rubio preocupa amb un apòsit en el front: “He tingut un accident”

La col·laboradora ha patit un incident domèstic que li ha provocat una gran ferida

Pilar Rubio ha preocupat els seguidors en aparèixer en uns vídeos amb un apòsit en el front. La col·laboradora acabava de superar amb èxit un repte molt complicat a El Hormiguero, però poc després patia un accident domèstic que l’havia espantat moltíssim. 

“Estava fent exercici quan m’he fet un cop amb un dels claus de la màquina i se m’ha incrustat en el front. Tinc la pell esquinçada… Suposo que són coses que passen i que avui serà un bon dia”, deia amb ironia.

Pilar Rubio   Instagram

Instagram

Un incident que li causava una important ferida, el que li feia ràbia tenint en compte que havia estat una ximpleria que arribava després de sortir il·lesa d’una carrera amb un cotxe a tota velocitat: “És increïble. Ahir no m’estavello amb el cotxe i avui entrenant em clavo un clau”.

Els seguidors han omplert la publicació de missatges d’ànims i suport, preocupats perquè podria haver tingut una conseqüència més greu. Pilar Rubio, però, continuava com si res i seguia destacant que hagués superat el repte de fer una conducció extrema en directe: “Aquesta ha estat la prova més emocionant i que més por em feia de totes les que he fet en aquestes set temporades en el programa. Moltes nits sense dormir i moltes llàgrimes de frustració però l’estima que rebo de Pablo Motos i tots els companys em donen forces per no fer-me petitona”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pues ya aliviada e intentando controlar el temblor que tengo en mis manos, os dejo aquí un fragmento del reto de ayer en @elhormiguero . Esta fue la prueba más emocionante y que más miedo me daba de todas las que he hecho durante estas siete temporadas en el programa. Antes de realizar la acción en directo pienso en todos vosotros, en mi marido y en mis hijos, en que no puedo defraudaros y tengo que sacar lo mejor de mi. Muchas noches sin dormir y muchas lágrimas de frustración pero el cariño que recibo de @pablomotos y todos mis compañeros del programa me dan fuerzas para no hacerme pequeñita. Tengo que dar las gracias a @frankmotorshow y @vanessa_artacho por su profesionalidad, paciencia y generosidad por dedicarme su tiempo y enseñarme algo tan difícil. Ellos hacen cosas maravillosas en su show y respeto muchísimo todo lo que consiguen, son los auténticos héroes. ?

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

 

Una nova mostra de la fortalesa i resistència de Pilar Rubio, que pot amb tot el que es proposa.  

Nou comentari