El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El segon look de Pilar Rubio a la boda? Una granota vermella de transparències
  • CA

La boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio va fer parlar durant dies i dies. Vam poder veure els nuvis arribant a la catedral de Sevilla, donant-se el “sí, vull” i ballant durant la festa posterior. El vídeo de la boda va permetre que els fans de la parella s’endinsessin dins de cada racó: des de la cerimònia religiosa fins al convit i la festa en el parc d’atraccions.

El vestit de la núvia sempre és el que més expectació genera, el que es va demostrar amb les desenes d’anàlisis que van fer-se sobre el disseny. De fet, van arribar a adonar-se que era el mateix que havia dut Heidi Klum en una festa de fa un temps. L’espectacular model, però no va ser l’únic que va posar-se en aquest dia tan especial.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Unforgettable!  @sergioramos #Rn’R #ThePerfectDay #ThePerfectPeople #ThankYou

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Durant les imatges que va publicar la col·laboradora se la veia amb un vestit vermell, el que suposava el segon vestit de l’enllaç. Ara bé, no s’havia pogut veure en detall fins ara, quan Rubio n’ha compartit una foto. El millor? Que no era un vestit com es pensava, sinó una granota d’encaix i transparències. Es tracta d’un disseny molt original, ajustat, amb transparències i aplicacions i una capa a darrere de Zuhair Murad. Un modista que ha signat altres models similars que tenen captivada a Jennifer López, per exemple. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre te dije mi amor @sergioramos que si algún día nos casábamos, yo iría de rojo. And HERE I GO!!! Una fantasía hecha realidad gracias a @zuhairmuradofficial @zuhairmuradprivate Rn’R

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Com és que ha arriscat pel color vermell? Sembla que feia temps que ho tenia pensat: “Sempre et vaig dir, amor meu, Sergio Ramos, que si algun dia ens casàvem, aniria de vermell. I aquí vaig!!! Una fantasia feta realitat gràcies a Zuhair Murad”. La foto ha acaparat comentaris de tota mena, amb molts elogis però també moltes crítiques. Queda algun detall de l’enllaç per sortir a la llum? 

Els nuvis han gaudit d’un viatge de noces a Costa Rica d’allò més luxós, pocs dies abans de tornar a agafar l’avió per viatjar fins a Egipte amb els fills i els nebots. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we go! Family time! @pilarrubio_oficial

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

Seguiran afegint destins a aquest interminable viatge de noces?  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa