Pilar Rahola no entén "quina posició" defensa Òmnium

El portaveu de l'entitat defensa que no tenen cap problema amb l'ANC

La comunicadora Pilar Rahola ha assegurat no entendre quina posició està defensant en aquests moments Òmnium Cultural. Així ho ha expressat en una piulada al seu Twitter aquest dissabte a la nit, quan el portaveu de l'entitat sobiranista, Marcel Mauri, estava donant una entrevista al programa de TV3 'Preguntes Freqüents'. "Una setmana per Argentina, i quan torno a Catalunya no entenc quina posició està defensant Òmnium. Tot molt estrany...", va tuitar Rahola.

 


 

Poc després, va preguntar a Mauri si tenien cap problema amb l'ANC. "Cap problema. L'ANC i Òmnium no tenen absolutament cap problema. Només faltaria! Entre d'altres coses perquè tenim un respecte absolut per un soci que avui tampoc ha pogut venir a l'Assemblea, que és en Jordi Sànchez. I amb l'Agustí Alcoberro tenim una relació perfecte, i amb tota la seva gent. I estem sempre al seu costat". 

 
Comentaris
Ramon
És aberrant, que una entitat creada per defensar la identitat en general però la llengua de Catalunya molt en particular s'identifiqui amb l'actual ERC. La gota que fa vessar el got. Prou. Jo me'n donaré de baixa.
Paulina
Totalment d'acord amb la Pilar Rahola. Jo també m'he perdut. Escoltant tantes coses, no sabem on estem.
Toni
Sense país ningú salvarà la nostra llengua.
Sempre buscant el merder.
Quan creus que tens un problema llavors ve la Rahola i te´l converteix en dos, a veure potser això que diu ella de l´Òmniun podria dir-ho de l´ANC , també fart de que en tot alguns vulguin tirar sinpre merda cap a ERC.
Tulipa
Tàmbe estic perduda i molt decebuda amb tot aquest ball de bastons entre els partits i omnim i anc! El ppble sempre h anat units o sabem el que volem .Els gobernants s han de posar d acord, es la seva feia o que fotin el camp. Estic desilosionada i trista com molta gent!
Joana
Ho sento !!! però no estic gens d'acord amb les actituts derrotades, que no derrotistes!!! Tot i mirant d'entendre el que està passant, també crec que ha vegades és difícil fer-ho perquè tot va molt ràpid i no disposem de tota l'informacio, oblidem-nos del sorolls i no renunciem de cap de les maneres al projecte de REPÚBLICA , si defallim ells guanyen i nosaltres amb el que ens queda d'autonomisme, poc tenim a perdre. Ho sigui seguir persistint i RESISTINT!!!!
JORDI
Que poc que costa desbarrar i criticar a tort i a dret sense agafar responsabilitats. Au va Rahola!! que ja portes massa anys vivint del "cuento" . O et mulles de debò o calla.
Soci de omnium
Jo tampoc ho entenc. Els ho he preguntat i no m'han contestat de manera satisfactoria. Espero que ho facin abans de que es quedin amb 99999 socis.
Per en Toni
Amb el país que ens preparen els d'ERC tampoc salvarem la llengua.
Karlus
Omnium i ANC han fet més per Catalunya més que qualsevol partit polític, amb tot el meu respecte per els partits, però en algunes situacions , com les que vivim, amb els feixistes al poder,(polític i judicial), el primer és el país
tor
Tenim gent a la presó mentre la Rahola va pontificant per ràdios i teles penjant llufes a tothom i sense arriscar res. I encara se l'escolten ... quin país !! trista i disortada Pàtria.
Ramon
Si hi ha res que no pot estar d'acord amb l'actual ERC és Òmnium.
Ramon
Òmnium neix per defensar la llengua, la identitat, la nació. Tres conceptes que l'actual i mil vegades maleïda ERC en renega. ERC nega ser nacionalista (i cau en el ridícul de pretendre que no ho havia sigut mai). ERC identifica la defensa de la identitat catalana amb el nazisme. I ERC troba quelcom estupend la castellanització de Catalunya ja assolida pels espanyols. Òmnium hauria de combatre aquesta ERC. No sumar-s'hi. Sumar-s'hi és traïció. I per això demà mateix me'n donaré de baixa.
Ramon
Òmnium no té perquè ser independentista. Però sí nacionalista identitari. O si es vol, identitari a seques. Catalanista. Molt especialment en matèria de normalització del català. És la seva raó de ser. Que Òmnium faci costat a l'actual ERC és com si el PACMA defensés la tornada de les curses de braus.
Nati, socia d'Omnium
Jo també espero una explicació satisfactòria d'Omnium, sinó es quedaran amb 99997 socis..
tranquila sra , que queda menos para la temporada de paellas
Y quién ha votado a esta tal Rahola, la doctora (falsa) en filología pero cum laude en estar dando consejos a diestro y siniestro, y unas broncas que ojito, vaya carácter
També va dir que en Pallach es tornaria a morir de vergonya si aixequés el cap i veies l'actual Psc. En Pallach no era cap catalanista, com ho demostren els seus escrits, era català i prou. En Iceta sí que sempre ha estat nacionalista espanyol, per això va començar militant a la federació catalana del Psoe.
FRAN BCN
Penso que Òmnium hauria de ser una entitat unicament de tipus cultural i totalment transversal. Caldria no ficar-se en politica ja que la cultura catalana es de tots, no solament dels indepes, unionistes o fanàtics o de gent apolitica....barrejar segons quines coses no es bo..

envia el comentari