El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre i Mediapro anuncien una sèrie sobre Joan Carles de Borbó: “Arriba la ‘The Crown’ espanyola”
  • CA

Males notícies per a la família reial espanyola. Pilar Eyre acaba de deixar anar una autèntica bomba que pot fer molt de mal a Felip VI i companyia. Mediapro ha arribat a un acord amb la periodista catalana per fer una sèrie sobre el seu últim llibre, centrat en la controvertida vida de Joan Carles I: “Que s’aturin els rellotges. Aquesta era la sorpresa que volia donar-vos. Yo, el rey convertida en sèrie! Arriba la The Crown espanyola. Javier Olivares prepara una sèrie sobre Joan Carles”, anuncia la cronista.

Mediapro ha començat amb els preparatius d’una sèrie biogràfica sobre el regnat de Joan Carles en les que volen relatar la seva trajectòria i també tots els escàndols que ha protagonitzat. Encara no saben quin canal l’emetrà, però confien que tingui molta tirada i repercussió. El director del projecte, que ha estat guionista d’El ministerio del tiempo o Isabel, es basarà en l’obra de Pilar Eyre: “En les seves pàgines em vaig trobar amb una joia narrativa”.

Deixen clar que no volen que sigui una sèrie amable amb la monarquia, més aviat tot el contrari: “Alguns diuen que la sèrie serà censurada (no em coneixen, ni a mi, ni a Mediapro ni a Pilar Eyre) o que serà un blanqueig (no s’han llegit el llibre d’Eyre)”. De moment estan començant amb la preparació i no tenen escollits ni tan sols als actors. Un procés llarg que culminarà en una sèrie que caldrà veure quina cadena compra.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd a juliol 05, 2021 | 11:38
    rd juliol 05, 2021 | 11:38
    xoriço

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa