Pilar Eyre, sobre Ana Obregón i Alessandro Lequio: “Mai he vist a cap dona tan enamorada!”

"Fins i tot parlava amb accent italià!", assegura la periodista sobre Ana Obregón

Pilar Eyre escriu un nou post al seu blog de la revista ‘Lecturas‘ on parla de la parella que formaven Ana Obregón i Alessandro Lequio. “A Madrid, a principis dels noranta, tot se celebrava, i Ana Obregón i Alessandro Lequio van llogar el local de moda, Archy, per a inaugurar el gimnàs que havien posat al carrer Serrano. Hi era tothom, en aquesta barreja típica d’aquells anys: faranduleros, putes i periodistes tots junts”, recorda la periodista.

Seguidament, Eyre relata: “Corrien les copes, passaves la mà pels lavabos i et quedava blanca, sonava música de Madonna i tots ens sentíem macos, rics i famosos. Els que més, la parella d’or, Ana i Dado. Sempre me n’enrecordo d’ells dos aquella nit com l’epítom de la joventut, del glamur, de l’alegria de viure, com a símbol d’una època. Ana rebentava de felicitat, portava un vestit negre, llarg, amb un tall gairebé fins al maluc; els cabells sense cua; grans arrecades; llavis vermells… S’assemblava a Rita Hayworth!” 

Per la seva banda, “Dado era com una estàtua de Miguel Ángel amb vestit de Collado. S’abraçaven per a les fotos en una barreja perfecta de màrqueting i passió. Els clotets d’Ana eren tan encantadors que et feien venir ganes d’abraçar-la també”. I afegeix: “Se’m van acostar –feien olor de perfum car– i em van fer dos petons. Tothom es va estranyar. Com?, a aquesta periodista de províncies distingint-la de la resta? Em van murmurar, sense que ningú els sentís: ‘Demà veuràs a Antonia, veritat?’. Vaig assentir”.

En aquest sentit, explica Eyre que “aquell mateix dia havia estat amb ells. Ana estava emprenyada perquè tenia la porta plena de fotògrafs: ‘He anat a fer pipí al lavabo i ha entrat un’, però quan mirava a Dado se li il·luminava el rostre com si portés una bombeta dins. Mai he vist a cap dona tan enamorada! Fins i tot parlava amb accent italià! Llavors acabaven de tenir al seu fill i vivien en la luxosa casa d’ella a La Moraleja”.

I és al final de tot quan la periodista revela: “Ell, aquest dia, portava una tovallola al voltant del coll, acabava de donar una classe de defensa personal, estava suat i es va despullar tranquil·lament abans d’entrar a la dutxa. El vaig veure sencer i vertader, i llavors vaig comprendre moltes coses…”.

Nou comentari