El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre, sobre Ana Obregón i Alessandro Lequio: “Mai he vist a cap dona tan enamorada!”
  • CA

Pilar Eyre escriu un nou post al seu blog de la revista ‘Lecturas‘ on parla de la parella que formaven Ana Obregón i Alessandro Lequio. “A Madrid, a principis dels noranta, tot se celebrava, i Ana Obregón i Alessandro Lequio van llogar el local de moda, Archy, per a inaugurar el gimnàs que havien posat al carrer Serrano. Hi era tothom, en aquesta barreja típica d’aquells anys: faranduleros, putes i periodistes tots junts”, recorda la periodista.

Seguidament, Eyre relata: “Corrien les copes, passaves la mà pels lavabos i et quedava blanca, sonava música de Madonna i tots ens sentíem macos, rics i famosos. Els que més, la parella d’or, Ana i Dado. Sempre me n’enrecordo d’ells dos aquella nit com l’epítom de la joventut, del glamur, de l’alegria de viure, com a símbol d’una època. Ana rebentava de felicitat, portava un vestit negre, llarg, amb un tall gairebé fins al maluc; els cabells sense cua; grans arrecades; llavis vermells… S’assemblava a Rita Hayworth!” 

Per la seva banda, “Dado era com una estàtua de Miguel Ángel amb vestit de Collado. S’abraçaven per a les fotos en una barreja perfecta de màrqueting i passió. Els clotets d’Ana eren tan encantadors que et feien venir ganes d’abraçar-la també”. I afegeix: “Se’m van acostar –feien olor de perfum car– i em van fer dos petons. Tothom es va estranyar. Com?, a aquesta periodista de províncies distingint-la de la resta? Em van murmurar, sense que ningú els sentís: ‘Demà veuràs a Antonia, veritat?’. Vaig assentir”.

En aquest sentit, explica Eyre que “aquell mateix dia havia estat amb ells. Ana estava emprenyada perquè tenia la porta plena de fotògrafs: ‘He anat a fer pipí al lavabo i ha entrat un’, però quan mirava a Dado se li il·luminava el rostre com si portés una bombeta dins. Mai he vist a cap dona tan enamorada! Fins i tot parlava amb accent italià! Llavors acabaven de tenir al seu fill i vivien en la luxosa casa d’ella a La Moraleja”.

I és al final de tot quan la periodista revela: “Ell, aquest dia, portava una tovallola al voltant del coll, acabava de donar una classe de defensa personal, estava suat i es va despullar tranquil·lament abans d’entrar a la dutxa. El vaig veure sencer i vertader, i llavors vaig comprendre moltes coses…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa