El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre parla del problema sexual del rei Joan Carles: “Necessita tractament”
  • CA

 

El rei Joan Carles no ha estat un marit fidel, ni de bon tros. Són molts els cronistes reials que asseguren que ha tingut centenars d’amants, el que el converteix en un dels conquistadors amb més potencial d’Espanya. Una de les periodistes que més informació ha donat al respecte ha estat Pilar Eyre, que acabava d’obrir la caixa dels trons una altra vegada.

 

Rei Joan Carles
El rei Joan Carles | Europa Press

 

Les revistes del cor han embogit arran d’una entrevista que Eyre ha concedit a ‘El Español‘. I és que ha tornat a parlar d’una de les bombes que va deixar anar fa un parell de mesos: que l’emèrit té un problema sexual.

 

Va ser durant la presentació del llibre ‘Carmen la rebelde’ a Sevilla, quan un presumpte parent del monarca li hauria confessat a Eyre que es tracta d’una malaltia hereditària que també tenia l’avi de Joan Carles. Quina? Sembla que el priapisme, que provoca unes ereccions doloroses del penis quan no es té cap desig sexual. Ara bé, durant aquesta última entrevista no ha volgut dir-ho: “És un problema de tipus mèdic, s’han de tractar. Impotència sexual? Posa-ho com vulguis, no ens vull ficar en un embolic”.

 

 

Qualifica Joan Carles, això sí, del gran amant d’Espanya dels últims 40 anys: “Té l’atractiu de la Corona, l’eròtica del poder. Ho expliquen alguns amics del Rei, que ell només havia d’assenyalar amb el dit les dones que volia. Als Borbons els encanten les dones, el sexe i practicar-lo. Les seves dones ja saben a què s’atenen quan es casen amb ells”. 

 

Haurà heretat aquesta patologia també el rei Felip? Tindrà raó aquest parent del rei emèrit?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa