El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre: “Joan Carles I porta una vida de jubilat de luxe”
  • CA

La periodista Pilar Eyre ha explicat en el seu blog de la revista ‘Lecturas’ com viu Joan Carles de Borbó a Abu Dhabi. “S’allotja en la suite real de l’hotel Emirates Palace d’Abu Dhabi. La seva salut ha millorat, ja que practica exercici, dieta molt controlada i no té l’estrès dels seus últims anys. S’ha desinflat i segueix els mateixos tractaments ‘antiaging’ –amb injeccions de bótox i d’àcid hialurònic en el rostre– que li practicaven en la Clínica Planas de Barcelona. Porta la vida d’un jubilat de luxe”, assegura en el text.

“És el millor lloc en el que pot estar, però és cert que li pesa la soletat, no li queden amics”, li diu una font a Pilar Eyre, que continua: “Al llarg dels anys he vist passar a molts que deien que eren els seus amics, i jo els sotmetia a un petit test per a esbrinar si era cert… Si mai havien sentit parlar d’Álvaro d’Orleans, mentida!, aquest no era amic ni res!”. Explica la periodista que “el seu cosí segon, Álvaro d’Orleans, que dormia a la Zarzuela quan estava a Madrid, sí que era el seu íntim de debò. Però ha pagat un preu molt alt pels seus serveis: en figurar com a testaferro de les fundacions, està encausat en diversos processos,el que li ha provocat una profunda depressió”.

Segons la periodista, “tampoc manté ja relació amb Joan Carlos, l’única companyia del qual és ara Mansour bin Zayed, germà menor del xeic, que va cada dos dies a l’hotel en el seu helicòpter i passen moltes hores xerrant. Mansour és un home cosmopolita i intel·ligent. Entre altres coses, és el propietari del club de futbol Manchester City, que entrena el català Pep Guardiola, i té moltes atencions amb el seu hoste real”.

Pregunta Eyre si el seu destí a Abu Dhabi serà per sempre. I li responen: “No; de fet, està buscant altres llocs per a traslladar-se a viure d’aquí a uns mesos de manera definitiva. El seu favorit seria Londres, però en ser allà Corinna algú podria pensar coses que no són”. A més, aquesta persona nega a Eyre que Joan Carles segueixi enamorat d’ella: “Corinna és el passat, ara ja no compta per a res”.

Els altres llocs que s’està plantejant Joan Carles per viure són Itàlia (“El rei és romà, va viure allà fins als quatre anys i parla perfectament l’italià”) i Bèlgica (“Hi ha palaus molt bonics i còmodes per a allotjar-lo, és una monarquia que el rebria amb els braços oberts, ja que és amic dels reis pares Alberto i Paola, es coneixen des que eren joves… i està en el centre de tot, molt ben comunicat. Bèlgica és la millor opció”).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa