El petit Nicolás insinua que hauria tingut una aventura amb Isabel Díaz Ayuso

El petit Nicolás ha reaparegut aquest cap de setmana després d’unes setmanes fora de televisió. El jove va ser molt mediàtic durant una època, en la que assegurava ser espaia del CNI i tenir un contacte molt proper als partits de la dreta espanyola. Té un munt de causes judicials en contra i ha estat condemnat dues vegades, sobre el que ha parlat en una entrevista al programa de Miquel Valls a 8TV. El noi assegura que tot el que s’ha dit sobre ell és mentida i que darrere hi ha una “guerra del CNI” contra ell: “El problema el tenia l’Estat, que creia que jo em feia passar per un enllaç entre la Casa Reial i la presidència del govern. Jo només diré que tinc els telèfons de gent de tots els partits polítics, de Letícia Ortiz i de Joan Carles de Borbó”.

El noi ha deixat caure la seva opinió sobre alguns polítics amb els que ha tingut relació, entre ells Esperanza Aguirre o Pedro Sánchez. D’ella ha dit que és una persona “molt manipuladora”, amb molt d’ego i “autoritària”. I sobre el president del Govern? “Es creu molt guapo i ho fa tot per tenir el poder. No té principis ni valors… És una mica psicòpata”.

La part més sorprenent ha arribat quan ha parlat sobre Isabel Díaz Ayuso, amb qui tindria una relació molt més propera del que la gent pot arribar a pensar: “Tinc una anècdota que no la puc explicar… Vaig tenir molt bona relació amb ella durant una tarda a la seu del PP de Chamberí. Ella tenia 30 anys i jo 16. Era molt simpàtica i atractiva, però no era gaire intel·ligent”. El presentador va veure que parlava sobre ella amb un somriure picant, el que li donava ales per preguntar-li si va passar alguna cosa entre ells: “Si va haver-hi petó… No… Es talla la connexió”.

Que doni a entendre que podria haver passat alguna cosa entre ells ha fet molta gràcia als presentadors i als col·laboradors, que han volgut saber més detalls sense aconseguir cap titular més concret. Tenint en compte la poca credibilitat que té el noi després de tots els escàndols que ha protagonitzat, seria d’esperar que hagués exagerat una mica.

Comentaris

  Ricard Novembre 29, 2021 | 11:13
  M'ho puc ben creure.
  Trucu Novembre 29, 2021 | 12:31
  Donar crèdit a un mentider i estafador com aquest, ja diu molt del programa.
  Ayuso & pequeño Nicolás Novembre 29, 2021 | 13:17
  Ayuso & pequeño Nicolás = la pareja feliz.

Nou comentari