El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les peticions d’Olga Moreno a Antonio David Flores per signar el divorci
  • CA

Sembla que la separació d’Olga Moreno i Antonio David Flores s’està accelerant, després que es confirmés la relació sentimental que l’exguàrdia civil manté amb la periodista Marta Riesco. I ha estat Marisa Martín Blázquez qui ha donat, a ‘El Programa de Ana Rosa’, detalls sobre el divorci d’Olga i Antonio David, i de quines són les peticions que li fa ella.

“Han posat en mans d’un advocat la redacció d’un document previ al divorci, perquè la situació ja està molt clara. Ell volia signar abans el divorci, però ella s’hi va negar”, ha començat explicant la periodista, que ha afegit que “sembla que Olga li ha demanat que garanteixi que ella quedarà fora del delicte que l’assenyala en l’escrit de l’acusació com a col·laboradora necessària del presumpte delicte d’insolvència punible del que s’acusa a l’exguàrdia civil”.

Olga Moreno i Antonio David Flores, en una foto d'arxiu - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores, en una foto d’arxiu – Europa Press

Segons aquesta informació, “si el judici tira endavant, i ella fos declarada culpable d’aquest delicte, demana que es garanteixi que la sanció administrativa que li pugui recaure l’assumeixi Antonio David”.

En relació als nens, la periodista ha afirmat que “ella no té cap inconvenient en quedar-se amb David -el fill d’Antonio David i Rocío Carrasco- i amb la filla que tenen en comú, Lola. Ella diu que ho facilitaria tot perquè ell veiés als nens quan volgués”.

“A més, ella vol un divorci sense cap tipus de moguda contenciosa i que tot es faci de la millor manera per tal que els nens no es vegin afectats”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa