El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum el nom de la persona que va trair a Anabel Pantoja el dia del seu casament
  • CA

Tot feia preveure que el casament d’Anabel Pantoja seria una de les notícies més importants del mes en el món del cor. Però es que la celebració de la neboda d’Isabel Pantoja a l’illa canària de La Graciosa ha superat totes les expectatives. Ara ha sortit a la llum el nom de la persona que va trair a Anabel Pantoja el dia del seu casament i que li va fer una mala jugada. Es va saber que poques hores abans de la celebració, Anabel va tenir una topada amb la Guàrdia Civil.

Els nuvis tenien pensat posar una carpa en el lloc en el qual van sopar i van ballar al costat dels seus convidats després de la cerimònia. Però, segons va publicar la revista ‘Lecturas‘, finalment no van poder fer ús d’ella. Tal com va explicar Merche, la mare d’Anabel, només una estona abans que comencés el casament, el Seprona (Servei de Protecció de la Naturalesa, un servei especial de la Guàrdia Civil), va acudir al lloc en el qual estava instal·lada la carpa i la va retirar perquè asseguraven que no complia les normes per a estar instal·lada allà.

Diego Arrabal | Telecinco

I ara el programa ‘Socialité’, de Telecinco’, ha revelat el nom de la persona que podria haver avisat al Seprona que la carpa estava instal·lada i que podia no ser legal. Totes les pistes porten el programa que presenta María Patiño a assegurar que aquesta persona és el fotoperiodista Diego Arrabal. Per quin motiu ho va fer? Alguns apunten que així se li facilitaria la feina per fer fotografies als nuvis i als convidats al casament.

A més, Diego Arrabal es va mostrar molt crític amb el casament de la neboda d’Isabel Pantoja: “Ha estat el casament més catet que he vist a la meva vida”, va assegurar el fotoperiodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa