Un periodista d'Antena 3 carrega durament contra l'advocat de Clara Ponsatí

El periodista d'Antena 3 Rubén Amón ha carregat aquest dimecres contra l'advocat de Clara Ponsatí, Aamer Anwar, qui ahir va fer un contundent discurs durant la manifestació de la Diada. En un vídeo al progama 'Espejo Público', Amón assenyala: "Susanna, no sé quantes persones veus a la pantalla. Probablement només a mi, però si et poses les ulleres de la Guàrdia Urbana potser veus 8 o 9 com jo. Em refereixo a la guerra de xifres, al mític milió, a la guerra que es trasllada a d'altres àmbits, com el dels llaços grocs o el dels discursos". I és aquí quan parla d'Anwar: "I en aquest sentit, cap discurs tan esperpèntic com el de l'advocat de Clara Ponsatí: aquest escocès, que devia haver-se begut tota Escòcia abans de comparar la situació espanyola amb el franquisme".

 Comentaris
X*2
Aquest paio és tan imbècil com el comentari de la Vanguardia d'avui. Aamer Anwar, diu una veritat com un temple (Sagrada Familia): " Espanya és una dictadura feixista" i això és la pura realitat, i tot el demès és mentida feixista , franquista o nazi , o sigui pura merda
SARA
No chato no, que no te enteras, el millón de personas fue en el acto de ciudadanos por la mañana, JAJAJAJAJAJA.
...SIEGFRIED...
...EL HINDIPAKIBANGI...O LO QUE MIERDA SEA...PERTURBADO RABIOSO INCENDIARIO...QUE SE OCUPE DE QUE LOS BRITISH DEJEN DE TRATAR A LOS SUYOS COMO ANIMALES...
Pudor de merda
El problema no és que existeixin descerebrats incultes feixistoides amb mala llet congènita. El problema es que algun mitjà els doni veu amb normalitat o tinguin programa propi. Els mitjans privats i públics de Carpetovetònia han normalitzat el vòmit diari en horari infantil. Dret de conquesta, de cuixa i dels què els passi per les migrades gònades.
@Pudor de merda
TV3 descrita a la perfección.
PALLASO
PERIODISTA ?
Silvia
I que espereu dels mitjans de les Clavegueres del Estat?...Són la Voz de su Amo...
Alexis
Desvariegen...Pixen fora de test. No veuen la realitat perquè és massa dura: admetre que estan governats per franquistes seria insuportable per a ells. Deixem-los amb la seva ceguera i seguim amb els nostres projectes. Endavant.
joan
a los incultos dales incultura, y dominare a los españoles (a los españoles)

envia el comentari