El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Perilla “més que mai” l’emissió dels últims episodis del documental de Rocío Carrasco, segons Diego Arrabal
  • CA

Bomba a Telecinco. El periodista Diego Arrabal, tertulià del programa ‘Viva la Viva’, ha assegurat aquest diumenge que perilla l’emissió dels últims episodis del documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. “Perilla més que mai l’emissió d’aquests darrers capítols. Hi ha moviments judicials que així ho avalen. Rocío Flores està molt malament, però molt malament”, ha afegit el paparazzi.

A més, Arrabah ha opinat que “això no és un joc, crec que Rocío Carrasco ha viscut el que relata, i ho està explicant en primera persona, però per a salvar-se ella o el seu relat, sacrifica a la seva filla”. A més, ha dit que “dimecres Rocío Carrasco va donar una entrevista perquè s’estan reeditant els pròxims episodis perquè són molt durs i legalment poden portar conseqüències, i no gaire bones, i no només per a Rocío”.

Carmen Borrego desmentia que Rocío Flores estigués tan malament ara mateix, tal i com afirmava el periodista. “Jo he coincidit amb ella aquesta setmana i, sincerament, no l’he vist tan malament“. Però tots els col·laboradors se li han tirat a sobre, i han criticat aquest comentari de la filla de María Teresa Campos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa