El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pepe Navarro reapareix a televisió disfressat de pop
  • CA

Antena 3 ha tornat a triomfar gràcies a Mask Singer, l’aposta de la temporada. La segona gala ha aconseguit un espectacular 24% de share que confirma que als teleespectadors els ha agradat la idea. Es tracta d’un format innovador, amb un jurat que ha d’endevinar quin famós s’amaga sota les disfresses que canten en directe. A cada programa acaben descobrint la identitat d’un participant, després de donar moltes pistes. De nou, cap membre del jurat va saber qui s’amagava a sota del pop: Pepe Navarro.

El periodista es presentava com un home que havia revolucionat la seva professió, que coneixia Al Pacino i Robert de Niro i que havia fet publicitat d’unes hamburgueses. El que l’acabava delatant per bona part de l’audiència, però, era la seva mítica veu quan va començar a cantar. 

Els Javis no feien més que repetir que la veu els sonava i que estaven convençuts que el coneixien en persona, el que s’acabava demostrant quan el pop es treia la màscara: “No m’ho puc creure!”. Aquestes últimes setmanes havien estat treballant junts, de fet, durant la gravació de la seva sèrie sobre La Veneno. 

Pepe Navarro ha confessat que ha estat una experiència molt divertida: “No havia dit que venia ni tan sols als meus fills perquè fos sorpresa. Ens encanten aquests jocs d’endevinar qui és l’altra persona i, a més a més, algunes vegades ens disfressem”. 

 

Pocs s’esperaven que el programa hagués convençut un famós de la seva repercussió, el mític presentador d’Esta noche cruzamos el Mississippi i La sonrisa del pelícano que ha tornat a televisió sota una disfressa. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa