El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una ‘influencer’, multada per sortir a córrer i insultar els policies
  • CA

La crisi sanitària força tothom a quedar-se a casa per precaució, el que no impedeix que hi hagi certa gent que faci cas omís a les recomanacions i se salti el confinament. Això fa que la policia es vegi obligada a multar, una sanció que ha rebut una influencer que no ha dubtat en queixar-se, a més a més. Parlem de La Pelopony, que ha publicat un vídeo que li ha generat un munt de crítiques.

Ha reconegut que l’han multat diverses vegades per saltar-se el confinament, però assegura que no per això deixarà de fer-ho: “No penso fer la quarantena perquè el primer és el meu estat físic. Fa dues setmanes que estic tancada a casa i jo sóc esportista. Fa uns dies que em llevo amb atacs d’ansietat molt forts perquè parar en sec el cor d’un esportista sense mètode per poder entrenar… Abans la meva salut que els diners”. 

I d’aquí, a insultar la policia: “Cabrons, desgraciats… Així funciona aquest país, multant i demanant diners a la gent. Però estar preparats per a la salut? D’això res! Què és això de multar-me per passejar tot el dia pel camp com una deessa?”.

Una crítica que l’ha col·locat en el centre de la polèmica, on sembla que se sent a gust.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa