El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una ‘influencer’ catalana, a la diana per una crítica als polítics: “Farta de la Generalitat”
  • CA

Yolanda Gallardo, més coneguda com La Pelopony, és una de les influencers i concursants de realities més conegudes de Telecinco. La catalana, sempre polèmica i controvertida, està sent notícia aquests últims mesos per les seves declaracions en contra del govern català. Considera que estan imposant mesures massa restrictives i és per això que se les ha saltat en nombroses ocasions. Els Mossos d’Esquadra, de fet, l’han multat diverses vegades.

Tenint en compte aquest context, no ha estranyat que publiqués una queixa a Instagram. En ella critica els polítics i la Generalitat de Catalunya directament, en un text exagerat (i ple de faltes d’ortografia): “Vivint per viure… Estic tan farta dels polítics del virus i de la Generalitat de Catalunya. A veure si em moro, perquè ja estic morta en vida i perquè això no és vida. No visc, sobrevisc”.

La de Sabadell torna a cridar l’atenció amb aquest post, que sorprenentment s’ha omplert de missatges d’ànims i no de reprimendes. No ajuda la influencer amb aquesta actitud, però sembla que els fans li perdonen tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa