Pelayo Díaz: "S'estan carregant Barcelona"

Pelayo Díaz
Pelayo Díaz | Instagram @princepelayo

 

L'estilista i dissenyador de roba Pelayo Díaz ho té clar: ell prefereix Madrid, abans que Barcelona. L'influencer ha demanat als seus seguidors d'Instagram que li fessin preguntes amb només dues opcions de resposta, i una d'elles ha estat precisament quina ciutat li agrada més, si Barcelona o Madrid. "Madrid. És la ciutat que més oportunitats m'ha donat", respon. Però no es queda aquí, i fa referència a la recent decisió d'Uber i Cabify de marxar de la capital catalana com a conseqüència del conflicte amb el sector del taxi i de la regulació que va aprovar el Govern català. "Madrid té Uber i Cabify i et multen per anar en bicicleta", afirma.

 

Seguidament Pelayo es queixa, exclamant: "Barcelona m'encanta, però se l'estan carregant!" A més, l'influencer acompanya la resposta d'una foto de la parada de metro de Chueca de Madrid. 

 

Madrid o Barcelona, Pelayo

 Comentaris
Claravalls
Doncs vés-te'n a España pocapena...ja tenim els nostres dissenyadors catalans que us donen deu-mil voltes.Apa majetes cap a Madrid i calla. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
Smash
Lo que tu digas. Saca el whisky Cheli para el personal y vete a hacer un guateque.......
Fat Boy
Carai, sembla que estiguin lligats amb una cadena.
odisea
Ya pareces algo raro quedate donde estas y no vengas por aqui,a jodernos,vivo en Asia actualmente y vengo siempre que puedo a Barcelona la unica ciudad que vale la pena de este pais de fachas.no ire a madrid ni arrastrado.sois un satelite de la Galaxia catalana.y no digamos de Barcelona,la mejor ciudad del mundo,y mira que conozco todas las asiaticas,y parte de Europa y EEUU.
Joanot
hahaha Madrid és millor q Barcelona, perquè té Uber i Cabify? De debò? Que patètic. Que se n'han anat? Apa, i q tanquin la porta per fora. Hi ha un munt de ciutats europees importants sense aquest tipus d'empreses, i els va molt bé. I a Barcelona tampoc no et multen per anar-hi amb bicicleta, només si vas per on no has d'anar, com a qualsevol altra ciutat. Vés a pastar fang, majete.
cartanya
Pero si n'hi ens coneixem, per que collons sentencies, que se la estan carregant. Possiblement sigui per tendencies dubtoses com les teves propostes, per que això si que ho tenim obrim la porta a tothom i després un cop a dintre, ens maltracteu i mireu de fer-nos desapareixa, pero la nostra vitalitat com a ciutat de referencia, ara ja si dins de la elite de ciutats del mon, no os fara aconseguí-ro.
lomik
Se'n diuen influencers perquè propaguen la grip ?
Roberto Mugre
Hòstia, en Pelayo ! Quin paio ! Resulta que era de Barcelona. Doncs, no ho sabia. Doncs, vete a influensiar a los madriles, mitja cerilla, que aquí no nos hases falta.
Anna
Hurtera amb barret de Tio Pepe. Vaja, millor veste.n a Madritz q no destrossis més BCN

envia el comentari