García Albiol, cruel contra Pedroche: “Sense talent ni professionalitat”

Cristina Pedroche? ha estat la gran protagonista del programa especial de les Campanades. No ha defraudat i ha aparegut amb un vestit ben original que ha ajudat Antena 3 a aconseguir un espectacular 27,6% de share. El seu nom es convertia en tendència aviat a Twitter, amb milers d’usuaris creant memes divertits.

Chicote i Cristina Pedroche, durant les Campanades del 2019   Antena 3

Chicote i Cristina Pedroche, durant les Campanades del 2019 /   Antena 3

No ha agradat a tothom, per això. Entre els detractors més cruels? Xavier García Albiol, que ha escrit una dura crítica a Twitter. No li ha agradat el vestit ni l’actitud de la presentadora, això ha quedat clar: “He vist que Pedroche, després de mostrar el seu vestit, va dir en directe sense tallar-se un pèl que se sentia més deessa que mai. Aquesta dona que es creu deessa m’ha recordat a Cristiano Ronaldo quan parla de si mateix, però evidentment sense el talent i la professionalitat del portuguès”.

Un atac ferotge lamentable que ha sorprès i indignat molt, tal com s’ha evidenciat en la gran quantitat de respostes que ha generat el seu comentari. Molts han defensat la presentadora, entre ells el seu estilista: “Vostè de professionalitat no pot parlar ni alt ni clar perquè necessita urgentment classes de dicció. I això que pretén ser polític! Se li hauria de caure la cara de vergonya”. 

Cristina Pedroche no ha contestat les paraules enverinades del polític del PP, però de ben segur que no li han fet cap mena de gràcia. 

Nou comentari