El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche revela quant ha cobrat per l’especial de les campanades
  • CA

Cristina Pedroche ha reaparegut a televisió només quatre dies després d’aconseguir un èxit aclaparador a les campanades d’Antena 3. De la mà d’Alberto Chicote i vestida amb un edredó-mascareta, van fer un rècord d’audiència mai no vist a una televisió privada. La col·laboradora n’ha fet una valoració a Zapeando, en una intervenció que ha aprofitat per fer callar els rumors sobre el seu sou.

S’ha parlat molt sobre el que hauria cobrat per posar-se al capdavant d’aquesta emissió especial, amb titulars que afirmaven que ella s’hauria embutxacat 60.000 € mentre que el xef hauria cobrat 30.000 €. Cristina Pedroche ha volgut negar que això sigui cert: “Jo ho faig perquè tinc un contracte amb la cadena. Cobro exactament el mateix si les faig o no, no tinc cap sobresou i és important recalcar-ho. Faig les campanades per intentar que la gent s’ho passi bé”.

Sobre l’emotiu discurs que va pronunciar, ha volgut deixar clar que li va sortir de dins: “Eren les meves paraules, ho vaig fer molt real. Crec que la gent s’ha pogut sentir identificada. M’encanta sentir l’estima de la gent i que cada any tinguem més audiència. Hem viscut un 2020 de merda i ara era el moment d’oblidar-nos de tot durant una estona”.

I sobre el seu comentat vestit, què ha destacat? “Era un edredó desconstruït que tapava el vestit original, que alhora era un homenatge al confinament. Vam voler fer un homenatge a les mascaretes. I sí, l’elaboració va ser complicada. Era bastant difícil pel pes d’un vestit tan mínim, un desafiament a la gravetat en un espai mínim”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa