El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pedro Sánchez i el vident de Telecinco, en contacte: “Hem parlat en privat”
  • CA

El Maestro Joao és un dels personatges més estrafolaris que han participat a Gran Hermano VIP. El vident té una personalitat ben curiosa i és molt esbojarrat, el que va entusiasmar els teleespectadors de la seva edició. Sempre té alguna anècdota a explicar, el que acaba de tornar a fer en una entrevista a Lecturas.

La sorpresa d’ara? Que l’escena que ha compartit té com a protagonista Pedro Sánchez. Tot començava amb unes paraules molt tendres a la seva mare: “Sempre que algú li parla a la meva mare de mi, parla com si jo fos el millor. Parla, de fet, com si fos la mare del president del govern”. Una menció que li donava ales a revelar que ha arribat a parlar amb Pedro Sánchez.

Maestro Joao a GH VIP / Telecinco

“Jo sempre li dic a la meva mare que no és la mare del president, encara que tinguem el mateix cognom i que em segueixi a Twitter. Ell es diu Sánchez Castejón i jo sóc Joao Castejón. Haurem de mirar les branques familiars perquè la meva mare diu que s’assembla al fill d’un cosí seu”, afegia.

Però encara faltava la bomba: “Un dia em vaig despertar i vaig veure que em seguia el president. Hem parlat, sí. Alguna vegada li he enviat missatges privats, de felicitació per exemple, i ell sempre m’ha contestat“. Resulta curiós imaginar-se una conversa entre aquests personatges tan dispars, però… Molts dels seguidors del vident han demanat que ensenyi les captures de pantalla per poder creure-s’ho, així que caldrà esperar a veure si ho ensenya. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa