El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla, sincera sobre la baixada d’audiència de ‘Sálvame’
  • CA

Les xifres d’audiència d’aquest agost han donat la victòria a Antena 3 després de molts mesos en segona posició per darrere de Telecinco. La cadena de Paolo Vasile s’ha estavellat per culpa d’un Sálvame que feia temps que no atreia tan pocs teleespectadors. Molts han assenyalat a Carlota Corredera com una de les principals culpables d’aquesta davallada, ja que no agrada gens l’exagerada defensa que ha fet de Rocío Carrasco. Ara bé, els motius reals són molts més. L’última a parlar-ne públicament ha estat Paz Padilla, a qui han escollit com a substituta de Jorge Javier Vázquez a La última cena durant les vacances.

Ho ha fet en una entrevista a Lecturas que aprofita per restar credibilitat a les crítiques i als comentaris negatius sobre la cadena: “Jo no m’ho crec, no em crec que haguem fet tan poca audiència ni això que diuen que Sálvame està en el seu pitjor moment. Sempre hem estat navegant i hi ha vegades que estem flotant i d’altres que estem a la cresta de l’onada. Després de dotze anys, crec que hem viscut èpoques pitjors“.

Aquestes últimes setmanes han estat molt dures per al programa, el que Jorge Javier relacionava amb la falta de temes durant l’estiu. Paz Padilla es mostra confiada i té clar que a partir d’ara tot millorarà: “Sálvame està més viu que mai i queda programa per molta estona”, coincideixen ambdós presentadors.

Paz Padilla, a 'Sálvame' - Telecinco
Paz Padilla es pronuncia sobre els problemes de Sálvame / Telecinco

L’actriu està d’enhorabona, més enllà d’aquest cop del programa. La setmana passada estrenava l’obra de teatre basada en el seu llibre sobre la mort del marit, la que ha tingut una acollida boníssima. A més a més, la seva filla ha rebut un premi per la seva faceta d’influencer i segueix triomfant amb les tres empreses que ha creat amb només 24 anys. Les Padilla triomfen en el món professional, encara que Sálvame li costi mantenir-se al capdavant del podi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa