El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla, sense por: se sotmet a un tractament innovador amb oxigen per agilitzar la recuperació
  • CA

Paz Padilla va preocupar molt els seus seguidors el cap de setmana passat en revelar que havia hagut d’acudir a l’hospital d’urgència. El problema? Un accident domèstic en el qual va fer-se un esquinç al peu: “Estava baixant les escales quan em vaig fer un cop molt fort. Em feia un mal horrorós, però no va ser fins a l’endemà següent que vaig adonar-me que necessitava anar al metge”.

En cadira de rodes i, posteriorment, en crosses. Així haurà de caminar la presentadora un parell de setmanes, fins que l’os torni a estar bé. Acaba de començar rehabilitació, un procés que també ha volgut compartir amb els seus fans. De fet, ha publicat un vídeo en el qual se la veu demanar a la doctora que li tregui les crosses.

Per tal que la recuperació sigui més ràpida, l’humorista hauria decidit sotmetre’s a un tractament innovador que fan servir els esportistes d’elit. Es tracta de la cambra hiperbàrica, en la qual et tanquen i posen molt d’oxigen. La seva doctora ho ha explicat en el seu Instagram: “Com que Paz té una petita ruptura fibril·lar, la tancarem en aquesta cambra per afavorir el procés de cicatrització. Augmenta la pressió en combinar-ho amb oxigen medicinal, la sang s’omple oxigen i així es pot curar en menys temps”.

Paz Padilla, en cadira de rodes a l'hospital / Instagram
Paz Padilla, en cadira de rodes a l’hospital / Instagram

Un procés que ha volgut provar per intentar que la rehabilitació duri el menys possible. De moment ha assegurat que seguirà informant de les novetats del seu estat de salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa