Paz Padilla dona la cara després de ser desacreditada en el programa de Risto

El presentador català l'havia deixat en evidència pel seu suport a les pseudociències

S’ha parlat molt de la presumpta mala relació de Paz Padilla i Risto Mejide i els rumors s’han accentuat aquesta setmana, ja que han desacreditat a la presentadora des del nou programa de Risto. Anem a pams. Què ha passat? Des que va morir el marit de Paz Padilla, que ella s’ha bolcat en superar-ho de la mà de tota mena de teràpies. Sempre ha dit que la meditació l’ha ajudat moltíssim, però també l’hem sentit defensar públicament la biodescodificació. Es tracta d’una pseudociència que han volgut criticar des de Todo es verdad, tal com revelen en l’avenç de l’emissió. El problema? Que en el vídeo mostren la defensa de Paz Padilla i amb això la deixen en evidència.

En el primer programa de Todo es verdad, la versió nocturna del programa de Risto a Cuatro, investigaran què hi ha darrere de les pseudociències que tant reclam tenen últimament. Des de l’espai deixen clar que aquestes alternatives a la medicina tradicional poden ser perilloses, per la qual cosa adverteixen els teleespectadors que no es deixin enganyar com han fet personatges com Paz Padilla: “Algunes víctimes són persones molt conegudes”.

En les imatges, obtingudes de l’entrevista de Paz a Cuarto Milenio, se l’escolta dient que la biodescodificació és una meravella perquè relaciona salut i emocions: “Ho recomano a tothom”. Ara bé, alguns experts amb els que ha parlat el programa de Risto asseguren que és un mètode que no té res de positiu: “Si algú et parla de la biodescodificació, has de fugir d’allà”.

Risto era conscient que aquest avançament podia “fer parlar molt”, per la qual cosa demanava a l’audiència que es quedessin “amb el benefici de la investigació”.

El nom de Paz Padilla es convertia en tendència a Twitter, però no ha estat fins aquest matí que la presentadora ho ha vist. Ràpidament ha compartit un seguit de vídeos a Instagram en els quals es justifica: “Acabo de veure la promo del programa i vull demanar perdó perquè crec que no em vaig explicar bé i que se’m va malinterpretar. Quan vaig recomanar la biodescocificació em referia a l’estudi que tenen sobre les emocions, a com interpretar-les i entendre-les. Parlava del que a mi m’ha ajudat, que és la meditació. Estic totalment en contra de les cures miraculoses, no abandoneu mai els tractaments de quimioteràpia, de debò que no”.

“El que he après en el meu procés de dol és a entendre les emocions i meditar. Simplement això. Demano perdó i espero que ningú no em malinterpreti. La biodescodificadora que conec en cap moment fa aquest tipus de coses ni m’ha dit mai que pugui curar el càncer”, assegura Paz.

Paz Padilla parla de la polèmica amb Risto / Instagram

Una polèmica que intenta deixar enrere després d’uns dies de molta controvèrsia. Ara caldrà esperar per veure si la seva justificació convenç i què diuen al respecte des del programa de Risto.

Nou comentari