Telecinco castiga Paz Padilla i la fa fora d’un dels programes estrella

Males notícies per a Paz Padilla. La presentadora cada vegada apareix menys a televisió, tenint en compte que està centrada en la gira teatral que fa per tota Espanya amb l’adaptació del llibre sobre la mort del marit. Està encantada amb aquesta nova faceta, però sobta que estigui descuidant tant el seu lloc a Telecinco. La primera conseqüència? Que l’hagin eliminat de la llista de presentadores substitutes a Sálvame. Ara bé, aquest no és l’únic projecte professional a la cadena que es perdrà. Yo Tele informa en exclusiva que aquest any no serà ella l’escollida per presentar la gala especial de la nit de Nadal i de la de Cap d’Any. Després de vuit anys amb l’humorista al capdavant, la cadena castiga Paz Padilla i la fa fora d’aquesta emissió tan vista.

Aquest desembre innovaran amb dues gales similars a les que feien abans del 2016, les que tindran de presentadors Joaquín Prat (que repeteix) i Lara Álvarez, la presentadora de Supervivientes. La parella va coincidir l’any passat en un programa especial que no va tenir massa repercussió, però ara els hi donen una nova oportunitat que de ben segur que aprofiten. Aquesta temporada està sent boníssima per al col·laborador d’El Programa de Ana Rosa, que està fent una audiència prou bona en el seu programa de les tardes de Cuatro.

Aquesta decisió podria fer pensar que la cadena està a punt d’acomiadar Paz Padilla o, almenys, de no renovar el seu contracte… però res de tot això. El mitjà deixa clar que volen seguir tenint-la en plantilla i que així ho demostra que signés la renovació del seu contracte amb Mediaset el passat mes de juliol. Treballa allà des del 2009 i, de moment, seguirà fent-ho encara que amb molta menys presència. El que sí que està confirmat és que estarà al capdavant d’A simple vista, un concurs nou que veurà la llum a Cuatro pròximament.

Nou comentari