El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla, “molt preocupada” pel seu futur a televisió
  • CA

Paz Padilla es troba en un moment molt complicat. La presentadora va deixar aparcada la feina a Sálvame temporalment per centrar-se en l’obra de teatre del seu llibre, el que ha acabat tenint conseqüències. Ara surt menys en antena i, quan ho fa, dona la casualitat que acaba protagonitzant una polèmica rere una altra. Darrerament, l’han deixat verda per dir públicament que les vacunes “no serveixen per a res“, així com per justificar que “l’amor ho pot tot” quan parlava del cas de Rocío Carrasco i les acusacions de maltractament contra Antonio David Flores.

La preocupació de Paz Padilla per la feina a Telecinco s’incrementa dia rere dia, especialment quan veu que les crítiques es multipliquen. La revista Semana la fa protagonista de la portada d’avui, en considerar que està qüestionada pels caps, per la cadena, pels companys i també per l’audiència. Concretament els teleespectadors, que han creat un formulari en la pàgina de Charge.org en el que es demana que l’expulsin de televisió.

Més de 2.000 persones han signat la petició, un nombre que podria incrementar-se tenint en compte que ara les seves declaracions són analitzades al detall: “Creiem que Paz Padilla no està capacitada actualment per a ser presentadora o col·laboradora de televisió. Fa temps que les seves manifestacions públiques són temeràries”. Fonts properes a la presentadora i humorista asseguren que està “preocupada” i que pateix per com acabarà aquesta campanya en la seva contra.

Paz Padilla, preocupada pel seu futur a televisió / Semana

A Sálvame apareix cada vegada menys, el que podria derivar en un acomiadament definitiu. En cas que això acabés passant, la presentadora confia en què la resta de feines i empreses que té puguin sobreviure i l’ajudin a poder arribar a final de mes. De moment continua lligada a la cadena, el que confia que continuï d’aquesta manera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa