El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla organitza una espectacular festa d’aniversari a la filla amb dedicatòria emotiva inclosa
  • CA

Paz Padilla i la seva filla Anna estan més unides que mai. Després que la jove tornés del seu ‘Erasmus’ al Regne Unit, sembla que no volen passar cap segon separades. Prova d’això, de fet, és que la presentadora hauria mogut fils perquè la filla comenci a fer de becària a Telecinco, amb la qual cosa també treballen en el mateix edifici. 

 

Aquesta setmana la jove influencer ha deixat tothom bocabadat en mostrar públicament com és la seva luxosa suite, una habitació doble molt ben decorada dins de casa de Padilla. I ara torna a ser notícia després de celebrar una espectacular festa d’aniversari que ha tornat a evidenciar com de sincronitzades estan mare i filla.

 

Paz Padilla i la filla
Paz Padilla i la filla | Instagram @paz_padilla

 

L’humorista ha preparat una festassa a la filla, que arriba als 22 anys. Primer de tot, Padilla ha volgut dedicar-li tres publicacions a Instagram d’allò més tendres. Amb una foto embarassada, Paz ha recordat com li va canviar la vida amb el seu naixement: “Les pors que tenia llavors van desaparèixer quan la vaig veure. Mai més vaig tornar a sentir aquell vertigen, perquè ella és perfecta. Felicitats, princesa meva”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los miedos que tenía entonces desaparecieron cuando la vi, y nunca mas volví a sentir ese vértigo, porque ella es perfecta @annafpadilla felicidades mi princesa!!!!

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

 

“Mai deixaràs de ser el meu motor, t’estimo”. D’aquesta manera tan tendra la presentadora ensenyava un espectacular pastís que ha trigat quatre dies a preparar. I d’aquí, a fer un collage amb fotos d’elles dues juntes.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuatro días para hacerle la tarta a escondida,llego y me dijo : _¡mamá ya tengo tarta para la fiesta!!! @annafpadilla La cara que se me quedó 

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nunca dejará de ser mi motor @annafpadilla te quiero 

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

 

El restaurant de Padilla va ser l’escenari perfecte per una festa en la qual es van reunir amics de la presentadora i de la jove. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22.. BIENVENIDOS 

Una publicación compartida de ANNA PADILLA (@annafpadilla) el

 

Com seran les següents festes? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa