El negoci més desconegut (i més fructífer) de Paz Padilla

La presentadora compagina la televisió amb l'escriptura, el teatre, la roba i els negocis

Paz Padilla no ha tingut pràcticament cap dia lliure durant aquest estiu. Per una banda, ha estat immersa en la gira de la seva nova obra de teatre, la que està basada l’aprenentatge que ha fet després de la mort del marit. A més a més, ha hagut de posar-se al capdavant de Sálvame alguns dies, seguir amb la promoció del llibre i tot sense poder descuidar les empreses que dirigeix. No obstant això, l’andalusa assegura que pot amb tot i que està molt agraïda per tenir tanta feina.

Ha estat en una entrevista a El Mundo que ha aprofitat per revelar que, de fet, té un altre negoci entre mans. Es tracta d’una agència de representació de talents que ha creat amb la mànager i amiga de la seva filla, Ana de Miguel: “Elles dues aporten la visió del món econòmic i jo la visió del món dels artistes. Jo tinc unes quantes empreses, però la meva filla ja en té tres! Amb aquesta agència la veritat que estem contentes perquè funciona molt bé, ha estat el millor que hem fet. Jo necessitava estar més amb la meva filla, focalitzar tota la creativitat i entregar-ho tot a Zahara de los Atunes. Ara que estic centrada en el teatre, estic delegant més en ella”. Sobre l’experiència a sobre de l’escenari amb un tema tan personal, reconeix que l’està ajudant. Estan venent totes les entrades cada cap de setmana, una obra que molts descriuen com “màgica i plena de sentiments”. Paz Padilla assegura que l’única cosa que vol transmetre és que acceptar la mort d’algú no és oblidar-lo.

La presentadora ha estat molt criticada darrerament per unes declaracions controvertides a Sálvame sobre els maltractaments a menors i les bombes a l’Afganistan que la van deixar en evidència. Ella opta per mantenir-se callada i no defensar-se, el que ara justifica: “Em critiquen a Twitter, però què és això de Twitter? Jo dic que és una merda. Per què justificar-me davant del que em diuen? Per donar més clics als mitjans que s’aprofiten d’una crítica anònima i aïllada? Prefereixo callar perquè el que busquen és que jo reaccioni”.

Nou comentari